Vůbec bych se nedivila, kdyby Soukup i Prachař požádali o svěření dcer do vlastní péče. Soukup sice v tomhle divadle hraje hlavní roli, ale přijde mi, že ne dobrovolně.
VIP zjevy
notna No vlastně, na Prachaře jsme úplně zapomněli.
Sweet Potato ten je asi rad, ze ma klid
Sweet Potato Já si na něj vzpomněla hned. Protože jsem si říkala, že tohle musí být strašný mít v tomhle cirkusu nedobrovolně dítě. Ale třeba je to typ chlapa, co ho to dítě zase tak moc nebere a netrápí se tím.
notna já jsem si z nějakého jeho rozhovoru odnesla, že ho to trápí dost. Nakonec je z nich asi nejnormálnější
Evaeva To je mi ho líto.
Sweet Potato zajimalo by me, jak vypadala ta past, do ktere byl Soukup udajne vlakan. Jako mu Dopita rek, at jde na panaka, a pak se na nej na dvorecku vrhnul? Tak kdyz jsou vztahy jake jsou, tak predam dite a jdu, ne? Jeden magor vetsi nez druhej.
notna mně taky
A mlada Stikova, vlastne pani Stefanova, uz ma vybrana jmena a sporty pro budouci deticky! Hec!
Kokoska to sa tak vykope jama, na dno ulozis ostré koly a čakáš. Môžeš este to urýchliť nejakym lákadlom, napriklad Agatou ![]()
ona má s Ornellou nějakou show?
Pak se mi ještě líbí, jak si s každým hned pořídí děti a pak se diví, že je tatínkové chtějí vídat
Jasně, že se Soukupa bude zbavovat dlouho, minimálně do jejích 18
Janulik03
spis na dne ty jamy v tomhle pripade teda cekal Dopita
KokoskaDopita, alebo drevdny kôl, myslíš že je to veľký rozdiel? ![]()
Janulik03 ty me bavis ![]()
Kokoska tak podle mě tou pastí myslel, že kdyby Dopitu taky pocuchal, tak by mohla Aguš vykřikovat, že je násilník a dítě mu nedá
Evaeva jo, s Ornellou jsou kamaradky, do Charlotky si zaryla a matka Stikova ted je na koni!
notna já jsem si z nějakého jeho rozhovoru odnesla, že ho to trápí dost. Nakonec je z nich asi nejnormálnější
Ještě babi Batulková mívala potřebu se vyjadřovat.
Teď si umím představit, že seděj u právníka a vyčkávaj.
Evaeva Právě už se vyjádřila, že Róza je její chyba. ![]()
Sweet Potato to je vlastně pravda
Sweet Potato já to tam právě četla. No udělá si dítě a pak se diví s kým. Ona se tím netají, že ty děti chtěla a chtěla je hned. Akorát nějak nepočítala, že otcové do toho taky mají co mluvit![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025