Já jsem viděla na Aktuálně.cz titulek: "Manžel mi zachránil život,"říká o útoku Soukupa vyděšená Hanychová ![]()
VIP zjevy
Jitka77 Jojo, za chvíli se dozvíme, jak ji Dopita zachránil v poslední moment, když se jí Soukup snažil prokousnout hrdlo
Sweet Potato tak proto ho Soukup kousnul do toho rtu!
notna myslíš, že vůbec netušil, koho si to vlastně bere?
Ještě babi Batulková mívala potřebu se vyjadřovat.
Teď si umím představit, že seděj u právníka a vyčkávaj.
Ježíš ještě Batulková, přes tuhle rodinu bude spřízněná půlka herecké komilunity.
notna myslíš, že vůbec netušil, koho si to vlastně bere?
Asi moc ne, podle toho, jak se s Agátou soudí, protože má jiný názor na výchovu dcery. Ale vím prd, jen co si kde přečtu a to většinou jen z nějaké titulky.
Je možné, že sa iba mne objavuje množstvo nezrozumiteľných dlhých „ príspevkov “ pod značkou Michaelsop ? Alebo je to nejaký kódový príspevok ?
Blanka jak píše Brambůrka, ještě buďme rádi,že si oblíbil jen tohle jediné vlákno.
Blanka Jestli to nebude spam Jaromira Soukupa...![]()
Jaromíru Soukupovi zabavili zbraň Jaromíra Soukupa.
Sweet Potatoprosím vás, nemůžete to sem dávat rovnou i s odkazy, já moc noviny kromě asi tři titulu nečtu a vždy s tím mám hrozně práce tyhle špeky někde dohledat. ![]()
Sweet Potato me fascinuje, kolik lidi s tim tahle trojka dokaze zamestnat ![]()
Sweet Potatoděkuji mnohokrát. ![]()
Kokoska me by zajimalo, co pak tihle vsichni doma vypraveji ![]()
Už jsem ten robotí "bordel" uklidila a zabanovala, tak by měl být snad už klid. Omlouvám se, že to tak trvalo. Před třemi týdny mi k mojí práci přibyla i příprava na rozšíření kvalifikace, což je jednou stranou je to pro mě ohromně přínosné, no momentálně mi to žere skoro všechen volný čas
.
wendulka je jako stolová saň.
Edit, stohlavá
To byla další registrace. Celkem třetí. Zabanovala jsem i tu. Je to zvláštní, po banu by už registrace s identickým nickem neměla být možná, jedině při smazání, což jsem neudělala
. Budu se na to muset zeptat programátora.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025