VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Tak Betty
6044 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:26

Připadá mi , že si začínají být s Trumpem podobný . Chtěla jsem přidat fotku, ale opět to nejde. Už to začíná být otravný .

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:30

continuity Já teda inauguraci neviděla, jen fotky a měla jsem z toho takový dojem, no neumím to asi správně popsat. 

barbucha Jj musí nemusí, když je s ním, řekla bych, že s ním spíš i být musí:D, by ji zabil prosim tě, kdyby mu sundala nějaké politické body.

Offline Mini
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:32

Tak Betty Přesně to mě napadlo :) kdyby si vzal klobouk i Trump, vypadali by úplně stejně

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:39

Mně se ten outfit jako celek líbí. Jen se mi zdá na tuhle příležitost ten klobouk a tím i stín v očích takový... nevhodný, neuctivý? Jako by měla pořád nasazené černé brýle třeba, takové "Trhněte si nohou, co je mi po vás!"

ZORRO :)

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:43

Kokoska Vidím ji podruhé od vítězství Trumpa. Na té první fotce měla černé brýle, ač nesvítilo slunce. Možná jsi  to trefila

Mě napadlo, když měla ty brýle, klobouk, jestli se nenechala nejal vylepšit a ono si to třeba ještě nesedlo. Jj mám ja to starosti

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:47

Tak Betty obrázek jsem vložila přímo z webu "kopírovat adresu obrázku" a vložit do zdroje pro obrázek přes ikonku na liště nad příspěvkem. Jinak z mých uložených fotek se to do správce obrázků nenahraje, to mi taky nejde.

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:50

Kokoska 

Neuctivý, přesně. Ta ženská nemá vychování... ty lidi, co jim přispěli na kampaň a další co jim budou přispívat na byt a stravu, si snad zasloužej aby viděli do čeho ty prachy vrazili!

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:54

Kdyby se můj manžel stal prezidentem, budu štěstím bez sebe, hrdá a budu se radostně smát na všechny strany.

Je jisté, že to není fotka z nějakého pohřbu..?

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 11:01

Dadoo No já myslim, že tam by byla radši:-D

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 11:08

barbucha hele třeba je to dvojník, tak aby to nebylo moc poznat

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 11:09

bublifuk 

No, vypadá jak z tiskárny

Karja 

Myslíš jako zdrcená vdova?

Offline Tak Betty
6044 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 11:16

Kokoska děkuji, tuhle fotku jsem měla na mysli .

Offline Raduza
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 11:36
Reakce na Dadoo:

Kdyby se můj manžel stal prezidentem, budu štěstím bez sebe, hrdá a budu se radostně smát na všechny strany.

​Já se obávám, že kdyby se můj manžel stal prezidentem, budu se tvářit přesně jako Melanie

Offline Marbuša
1400 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 12:25
Reakce na Kokoska:

Mně se ten outfit jako celek líbí. Jen se mi zdá na tuhle příležitost ten klobouk a tím i stín v očích takový... nevhodný, neuctivý? Jako by měla pořád nasazené černé brýle třeba, takové "Trhněte si nohou, co je mi po vás!"

ZORRO :)

​Mě napadlo, jestli jí plastik na poslední chvíli netahal čelo nebo něco s horními víčky a nestihlo se to zahojit Nebo jí kadeřník udělal krátkou ofinu.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 12:34
Reakce na Dadoo:

​Tak to tě obdivuji. Můj muž, stát se prezidentem, tak se rozvádím. Dokážu si živě představit, jak si nás bere do huby kdejaká bába skrz vlasy, boty, tváření se. Takže ani omylem, naštěstí manžel takové ambice vůbec nemá a názor na lidi sdílí stejný. 

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 12:35

Marbuša to asi ne, večer na plese byla bez klobrcu a vypadala normálně, fotky teď nemám čas dohledávat. I když očička má taková trochu liščí, možná tam něco proběhlo.

Offline Garfie
28277 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 12:38

Já taky myslím, že je to jen snaha, aby jí nikdo neviděl do očí. Minule byla za ten svůj výraz dost kritizovaná, tak se tomu možná chtěla vyhnout. 

Viděla jsem s ní nějaký rozhovor, asi týden starý, určitě nemá nějaký čerstvý zákrok. 

Offline Lenka22
2604 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 12:54

Na mě to na 100% dělá dojem protestu, nějak si myslím, že už spolu možná ani nejsou, a teď musí mu dělat stafáž, fakt jako Ivana Zemanová. Buď kvůli penězům nebo se nestihla rozvést nebo jí to nechce povolit, nějak jí něčím drží. Dejte na můj instinkt :-)

Offline Marbuša
1400 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 13:00

Kokoska To byl pokus o vtip

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 13:04

Lenka22 Já na něj dávám, mám stejnej. Jako je to hrozný, dospělá ženská, krásná, bohatá, samostatná a mně je jí normálně líto trochu:-D. Jakože si řeknu chudák Melanie, zas bude muset courat s tím vocasem:-D