VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mermaid
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 20:33

notna Myslíš? Vždyť i tady jsou mraky stížností na své partnery a někdy docela drsné...to taky nevěděly, koho si berou, resp. s kým si pořizují dítě?

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 21:03

Mermaid Jako že Trump se někdy choval jinak? Znám jen jeho mediální obraz, ale silně pochybuju, že v soukromí se choval líp.

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 21:10

notna Tak to víš, trvalej pobyt, primhouříš vočko:D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 21:21

notna Tak četla jsem někde rozhovor s lidma ze Zlína a ti Doníka hodnotili kladně, včetně jeho ex tchýně. Ale můžu se mýlit, osobně ho neznám. :D Jo a nejsem příznivec jeho politiky, fakt ne.

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 22:58

Kan Mozna je to skvelej chlap, minimálně pro své voliče. Tak ani v tom případě neni nutno melanii litovat.

Offline Garfie
28277 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 23:58

Já se teda vrátím k tomu rozhovoru, co jsem s ní viděla. Říkala tam, že při tom prvním období se necítila vítaná a že měla pocit, že ji lidé neakceptovali...ale že teď přichází víc připravená, ví co ji čeká. A taky že ne vždy s manželem souhlasí, že má vlastní názory a často jiné než on. A že občas mu je řekne, občas ne. A on je občas akceptuje a občas ne a že to je normální. A že její hlavní životní role je být matkou a manželkou a oporou....jo a překvapilo mě, že má dost rozpoznatelný východoevropský akcent.

Zkrátka v kombinaci toho všeho mi přijde, že-jak tu někdo psal-chce žít v luxusu a na úrovní a je ochotna za to platit, ale být na očích veřejnosti je vysoká cena. A možná se nechce rozvést nejen kvůli luxusu, ale také kvůli synovi. A tradici, vždyť pro ni je to první svatba a její rodiče spolu byli celý život. A že ta nechuť nemusí být způsobená jen jejím obrazem na veřejnosti, ale taky třeba zákulisními vztahy, že ji prostě to Trumpovo okolí (včetně ambiciózní Ivanky) může prostě považovat za blbku a ona to cítí. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 02:38

Garfie Presne takhle to vidim ja.

Kdyz si ho brala, tak jeste zadne politicke ambice nemel, takze opravdu nemohla tusit, do ceho jde. A ze ji to lidi davali za ty ctyri roky, co byl poprve prezident, poradne sezrat, to se neda poprit. To, jak se o ni vyjadrovala liberalni media, to bylo nekdy fakt k bliti.  At udelala co udelala, vzdycky to bylo spatne.

Zajimalo by me ale, jak to ted hodlaji delat, protoze pred nekolika mesicich tady probehla reportaz, ze v pripade Trumpova vitezstvi bude Melania roli prvni damy zastavat jen velmi omezene. Duvodem pry je, ze chce zustat v New Yorku, kde je syn v prvaku na vysoke, aby mu jakozto "hands-on parent" byla nablizku.

Mne z toho vyplynulo, ze toho mela napoprve plne zuby a nehodla to opakovat, coz ji preju. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 06:35

notna Jo jasný, já reagovala na toho darebaka. Melanii taky nelituji, vždyť manžel je jediný příbuzný kterého si každá vybere sama a jaký šel, takovou potkal.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 22. ledna 2025 06:52

Je fascinující jak tady leckdo dokáže vyhodnotit manželství a samotnou Melanii,  ačkoliv o tom všem ví kulový.  

Offline Garfie
28277 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 08:37

MP Marge No vidíš a to já vůbec nesleduju americká média, takže mě nějaký postoj k ní úplně minul, vlastně čerpám hlavně odtud.

Raduza Jo, je to tak, to je takový folklor, ale mě to baví, vždyť si tady snad každý uvědomuje, že jsou to jen naše domněnky a nikomu to neubližuje, ani Melanii. 

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 08:42

Raduza Tak víš co, to je taková záliba ne, domněnky a různé projekce, prostě sranda. Já teda počítám s tím, že to tak každá přispěvovatelka bere a nikdo tomu nedává nijak pravdivou váhu. Ono o všem říct, "nemůžu hodnotit, nejsem v tom zaiinteresovaná, neznám plně všechny relevantní informace" no tak to se můžeš bavit možná tak o tom, co měl kdo k obědu. 

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 08:43

Garfie Jj, přesně tak. 

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 09:10

Melanie taky nebyla zadna uslapnuta chudinka, vzit si Trumpa byla jeji svobodna volba. Za ty roky, nez si ho vzala, uz ho mohla dost poznat vcetne politickych ambici.

Melanie

Souhlasila bych s Garfie , ze tam asi dost hraje roli to zakulisi. A me by teda rozhodne nebavilo nechat sebou vlacet jak s loutkou, tam jdi, tam se postav, usmivej se... a dost vymluvne mi prijde to neustale drzeni za rucicku s Donaldem, takova demonstrace jakoze pevneho a laskyplneho vztahu na verejnosti mi trochu zavani.

Offline Samantha
3288 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 09:43
Reakce na Raduza:

Je fascinující jak tady leckdo dokáže vyhodnotit manželství a samotnou Melanii,  ačkoliv o tom všem ví kulový.  

​Ale o Trumpovi toho vím hodně (Od něj. Aspoň předpokládám, že si za svými slovy stojí...) 

A pokud zůstávám s darebákem a lhářem, tak jsem taky darebák a lhář. Tahle žena si opravdu nezaslouží moje pochopení. To, že s ním je, mě velmi snadno navede na její "vyhodnocení". 

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 09:45

Já bych k tomu jen podotkla, že ne vždy je jednoduché od partnera, natož od takto vlivného, jednoduše odejít, pokud si to on z jakéhokoli důvodu nepřeje.

Vzpomínám si na nedávný případ pražského komunálního politika, od něhož chtěla odejít manželka s dětmi, ale on jí vyhrožoval, že pokud to udělá, on má dost konexí na to, aby ji dostal do psychiatrické léčebny a připravil ji o děti. Prostě a jednoduše ji vydíral a vyhrožoval, pokud se nemýlím, ona byla cizinka, takže o to těžší to měla, neměla tu rodinu a nikoho, komu by důvěřovala.

Neříkám, že toto je případ vztahu Trumpa s Melanií, jen říkám, že věci vždy nemusí mít černobílé řešení ve smyslu "kdyby chtěla odejít, tak přece šla". 

Offline Garfie
28277 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 09:58

Kokoska No nebavilo, nebavilo...ale co chceš dělat, když jsi jeho žena a rozvádět se nechceš?

euridike Souhlasím. Zažila jsem to s vlastní kamarádkou, tu její muž tak vystresoval, že věřila, že je totálně neschopná a její muž by dostal děti do vlastní péče (před dvaceti lety, takže v době, kdy děti zůstávaly z 80% plně u matky). Zvenku jsem úplně jasně viděla, jaká je to blbost, navíc její muž vůbec není typ, co by se nějak staral o děti, ale nešlo jí to vymluvit. Nerozvedla se. 

A já bych k tomu fakt přidala klidně možnost, že jí je rozvod proti mysli a priori, opravdu takoví lidé pořád jsou a přece jen je z Východní Evropy, co my víme, jakou měla výchovu (a nějaký nahatý fotky z letadla na tom nemusí nic měnit ). 

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 11:06

Garfie je jasný, že na tyhle velké akce jít musí, uvidíme, jak se bude objevovat dál. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 22. ledna 2025 12:32
Reakce na Samantha:

​Ale o Trumpovi toho vím hodně (Od něj. Aspoň předpokládám, že si za svými slovy stojí...) 

A pokud zůstávám s darebákem a lhářem, tak jsem taky darebák a lhář. Tahle žena si opravdu nezaslouží moje pochopení. To, že s ním je, mě velmi snadno navede na její "vyhodnocení". 

​Tak s tím bych si dovolila nesouhlasit, tak jako obecně. Jak píše euridike 

Offline Catherinne
10754 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 15:38

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 20:29

Tohle na me vyskocilo na ig. Ja uz fakt nevim.