VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Sweet Potato
39970 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 20:31

Luna Bojiiim

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 20:36

Sweet Potato Ja taky! Plus "kraaaaasne" zhubla.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 22. ledna 2025 20:59

Luna Nevíš...ale neříkej, že kdybys měla ty možnosti, co ona, že do toho taky nejdeš...já teda jo

Offline viktorka_od splavu
49128 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 21:03

Mermaid jezis do ceho?

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 22. ledna 2025 21:24

viktorka_od splavu tak v posledních měsících se řeší hubnutí celebrit jen vzhledem k užívání Ozempicu...tak já s klidem přiznávám, že kdybych měla prostředky na doktora, co mi to napíše a současně mě bude kontrolovat, aby nedošlo k nějakému zdravotnímu průseru, tak do toho klidně jdu taky. Absolutně chápu tu potřebu "aspoň jednou v životě zažít, jaké to je, být hubená "

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2025 21:28

Mermaid takhle hubená bys chtěla být? Já teda ani kdyby platili oni mně.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 22. ledna 2025 21:43

Evaeva uznávám, že ta poslední fotka je extrém, ale taky zřejmě měla jinou startovací váhu než třeba 75 kg. Já, kdybych měla relativně snadně možnost zhubnout 10 kg, tak do toho jdu. Protože za poslední rok jsem zhubla necelých 5 kg a byly to fakt hodiny běhání, hladovění, odříkání si, posilování...takže kdyby mi někdo nabídl nějakou zkratku, tak nejsem proti

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2025 21:47

Mermaid jasně, to samozřejmě chápu. Ale takhle bych teda fakt vypadat nechtěla, to už radši těch 75 kilo.

49128 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 21:55
Reakce na Evaeva:

Mermaid takhle hubená bys chtěla být? Já teda ani kdyby platili oni mně.

Mermaid to me mrzi. jako ja ted taky nejsem uplne nadsena z vahy a dolu to nejde fakt vubec.. ale ani omylem, fakt ne. ono nic neni zadarmo..

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 23. ledna 2025 06:38

Mermaid ale posilování taky znamená svaly. Ty jsou těžší, takže reálně jsi určitě zhubla víc. 

Mít její možnosti, tak si spíš najdu trenéry a kuchaře.

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 12:48

Kokoska To urputné držení za ručičku mě vždycky napadne u Nečase a Nagyový (teď Nečasový). Vždycky mě to vyloženě praští do očí (u jiných párů to snad ani nevnímám). Nevím proč, nechci jejich lásku rozporovat, ale působí tak nějak nepřirozeně. 

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:51

Beranka to mas pravdu. Jen mi to pripada, ze u Necasu si drzi ona jeho, u Trumpu on ji

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:52
Reakce na Luna:

Sweet Potato Ja taky! Plus "kraaaaasne" zhubla.

49128 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:54

Beranka me teda jako prvni napadl macron s babi:-) u tech mam vzdycky pocit ze on bez ni nesmi ani na wc aby nezdrh

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 21:13

To držení se za ruce při oficiálních příležitostech mi přijde importovaný, jako třeba  Sv. Valentýn. Nebo Santa Claus, apod. U nás přece dřív páry chodily do sebe zavěšeny, ne? Přijde mi to takové .... elegantnější nebo co. Držení se za ruce mi připadá vic soukromé a u oficiálních příležitostí jaksi nepatřičné a strojené, prostě jen na oko. 

Offline Sweet Potato
39970 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 21:24

Ginevra Jít v sebe zavěšeni je důstojné, ale asi těžší na sladění kroku a tak, obzvlášť při větších rozdílech výšky.

Offline JankaM
3058 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 21:51

Sweet Potato nám se sambem to zavěšení teda nejde, jsme stejně vysoký a drcame se navzájem ramenem .

A držení se za ruce jsme si odvykli když se jezdilo s kočárkem a následně se držely děti. Rodiče jsem v životě neviděla jít za ruce, ale třeba u současného prezidenta mi to přijde tak nějak přirozené

Online Garfie
28277 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 07:56

Já se přiznám, že se strašně nerada vodím za ruce. Přijde mi to takové pro děti nebo jak to říct. A nikdy jsem to neměla ráda, ani v tom správném věku prvního rande. Nechám se chytit, protože nechci toho protějška ranit, ale většinou se brzy nějak vyvléku, něco ukážu, nebo potřebuju smrkat a už si tu ruku nechám. :-)

Vodím se naopak ráda, není v tom nic osobního! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 08:07

Garfie Fakt? Já to držení za ruce mám ráda i tak chodíme a pokud je někde hodně lidu, tak za rámě. Rodiče chodili na procházky a taky se vždycky chytlii, líbilo se mi to. 

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 08:15

Mí rodice chodí na procházce, výletě za ruce často. Atakuji sedmdesatku a přijde mi to hezké.