continuity taky nevidím nic pohoršujícího, nenapadlo by mě ji dát do tohoto vlákna. I když se mi její oblečení a vlasy nelíbí. Ale musela jsem se ozvat, protože mi lezou na nervy ty kyselé hrozny, se kterými vždycky někdo přispěchá.
VIP zjevy
Mně je úplně jedno, co má tato umělkyně na sobě, ale nepochopím, že má žaludek na to, aby šla obveselovat Zemanovu trosku a jeho mafiánskou partičku na Hlubokou. Vlastně to oblečení tomu nakonec odpovídá. Kyselé hrozny nemám.
Řvousenka Já myslela, že to je fotka z té premiéry v kině. Neslaví ten Zeman nějak moc?
Kan To je asi fotka z premiéry, ale já nějak nedavno zahlídla tuto pani na videu z té oslavy a okamžitě se mi to teď spojilo.
Mě by zajímalo, z čeho vyvozujete ty kyselé hrozny.
Jinak mi připadá, že se dotyčná s těma hadrama zasekla tak třicet let zpátky. Vypadá skvěle, škoda no.
whiskas před preparátem Mounjaro bych trochu varovala, 2,3% nových uživatelů končí akutní pankreatitidou...
Řvousenka no ona se okolo týhle partičky objevuje pravidelně... Odhlédnu-li od toho, s takovou postavou by se mohla oblíknout o mocmoc líp.
Raduza - prirovnanie ku kyslým hroznom je pomerne bežné úslovie, proste sa mi vybavilo po kritike p.Blanarovičové. Nemienila som tým nikoho konkrétneho .
Raduza to je mýlka, já přece žádné kyselé hrozny nevyvozuju, já se proti nim ohrazuju ![]()
continuity Já souhlasím. Nic divného mi na ní nepřijde, teda ani pozitivním, ale ani negativním směrem. Prostě bych si jí v davu vůbec nevšimla. Je to demodé, ale průšvih to taky není.
Já si teď v souvislosti s ní vzpomněla na Martinu Formanovou, teď jsem někde viděla fotky v rámci článku o její svatbě (nešlo o svatební fotografie) a to teda byl průšvih! Na to že jsou ve stejném věku, podobné dlouhovlasé blondýnky, taky tam měla mini....nechce se mi to hledat, ale zlatá Blanarovičová.
Garfie Já mám Formanovou ráda, četla jsem všechny její knížky. Ten článek jsem asi četla, ale na fotce seděla s nějakým chlapem.
Kan Já proti ní nic nemám, z rozhovorů je mi sympatická (knížky jsem teda nečetla), ale vypadá teda podstatně hůř než Blanarovičová, i víc diblíkovsky. Jako já bych je nesrovnávala, jen že to na mě včera vyskočilo....
Kan Zasnoubila se. Přeju jí, ať jí to vyjde.
Sweet Potato Jo, je to hrozně romantický příběh!
Garfie Sweet Potato Jo je to super, nikdy člověk neví kdy zůstane na té cestě sám a myslím, že právo na štěstí není podmíněno věkem, jak si často mladí myslí. Já už nikdy nedostanu z hlavy jak psala v jedné z knížek, že pere pro dvojčata ve studené vodě. To je pro mě úplně nepochopitelný. :D
Kan Mně se strašně líbilo to slovní spojení "skladatelka voňavého prádla"
Nevím, jestli to vymyslela ona nebo Miloš?
Ještě se vrátím k té Nicole Kidman, sice je super štíhlá, ale zdravě teda nevypadá vůbec. Jako jestli za tím není nějaká nemoc, ale jenom touha po věčném mládí tak já to fakt nechápu. Takhle se pár roků před šedesátkou připravit o svaly (viz to video s tou hrozně divnou chůzí). Oproti tomu Jodie Foster vypadá moc dobře.
I Darinka se zasnoubila, zato Soukup uz je zase singl.
Soukup , Agáta, a všetko okolo nich je tak akorát humorné čítanie ku káve. Je mi ľúto iba ak tak tej ich malej.
Blanka kolikrat to ani moc humorny neni, ty deti jsou v tom fakt chudaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025