VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline notna
9280 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 22:33

S mužem chodím zavěšena rada, on spíš za ruku. Zavěšena chodím i s mámou a jednou kamarádkou, když mame nějaký hovor u toho. Ale úplně nejlepší je, kdyz mě občas chytí dcera už skoro 16. Jedno jestli za ruku , zavěsí nebo občas mě lapne kolem pasu

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 22:37

Evaeva Ne, to ani ne, ony normálně jdou, a právě i dokonce líp, ale pokud je to často a na delší vzdálenosti, tak to pro ty ruce a chuzi prostě není přirozene a cejtim to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2025 22:41

Karja aha, to on ne. Mi se chytá za kočár a to vždycky cítím, jak je najednou dvakrát tak těžký a ujíždí ke straně

Online Garfie
28276 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 23:10

brrr Přesně, to je nejvíc! 

S dětma se naopak za ruku vodím strašně ráda, od nejmenších po puberťáky. 

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 07:52

Aranel toto je presne u nás. Muž chodí rýchlo, tak ho brzdím tým, že sa do neho zavesim

My sa za ruky nejak často nedržíme, skôr som do neho zavesená alebo keď prechádzame cez cestu tak ma zľahka chytí za lakeť :) Moji rodičia sa za ruky držia a je to moc pekné. 

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 11:09
Reakce na Garfie:

S dětma se naopak za ruku vodím strašně ráda, od nejmenších po puberťáky. 

​Jsem na tom stejně, s chlapem za ruku by na mě šly mrákoty, ale s dětma jsem chodila moc ráda, zvlášť když se těma malejma ručičkama držely jen za ukazováček

Taky myslím, že to držení u státníků je jen povinný divadlo, a jako takový mi leze značně na nervy.

Offline Řvousenka
1019 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 11:57

barbucha Divadlo to asi je, ale třeba Pavlům to sluší, zvlášť když jsou tak nějak neformálně oblečení. No a u Bidenů zase to asi byla nutnost, protože taťka by jinak spadnul.

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 12:23

Řvousenka 

Si tak myslím, že je to - mimo demonstrace vynikajícího vztahu - nutnost (kromě Bidenů) hlavně kvůli vysokejm podpatkům, některý tetiny to s nima fakt přeháněj. Taková Victoria Beckham například... nebo Macronka... Ale třeba Carla Bruni nosila botky nízký, a taky se vodila za ručičku. Tyjátr prostě. 

Jako u těch starších párů bych preferovala spíš to zavěšení, držení za ruku mi připadá tak nějak přehnaný, no.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 20:46

Evaeva to si zas nepredstavuj neco divokyho, ale proste treba kdyz jsme nekde v davu a kamarad me chytne za ruku, abysme se navzajem neztratili:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. ledna 2025 20:49

711990 aha, to se mi asi nestává

Offline leona mp
příspěvků moje polička 25. ledna 2025 22:03

https://www.super.cz/clanek/celebrity-luxusni-zahajeni-plesove-sezony-hluboky-vystrih-buresove-sexy-rozparek-myslivcove-a-smyslna-vignerova-s-koleckem-1511852                                            Tak kdo zabodoval u vás? :-) 

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 19:17

Chudák Pavlová, ta zas dostala naloženo. Jako ty šatičky jsou teda značně po sezóně, to nevim kde ten model vzala... 

Ale ohrnutý džíny mi tolik nevaděj... jen se mi k nim nelíbí moc to sako - když už chtěla bejt ve sportovním, tak si měla vzít nějakou kratší prošívanou bundičku třeba. Nebo naopak delší vlněnej kabát. Sáčko je tak na půl cesty, zbytečně polovičatý řešení... Bych řekla

Offline Raduza
příspěvků moje polička 27. ledna 2025 19:22

barbucha jo, nějak se jí to poslední dobou nedaří 

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 19:22

barbucha no je to take rozpacite. Neslusive, cely dojem je taký, vstala a išla. Neucesana, no ako do roboty. 

Offline andulka01
12766 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 19:23

barbucha Květovaný šaty za mne furt lepší neź oranžová zmačkanina s poutečky na pásek ale bez pásku. Ohrnutý džíny jsou super, sako by chtělo vypasovanější.

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 19:44

barbucha ona dostala sodu i za to, ze ohrnuty dziny se na pietni akci nehodi. Bylo by opravdu lepsi zvolit cerne kalhoty, k tomu saku by se urcite hodily lip. A v tom pripade i jiny boty. Opravdu by potrebovala schopneho stylistu.

Online Miru
16602 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 19:46

...paní Pavlová, ve vší úctě, je jak příjemná tetka. Elegance nula

Offline continuity
42366 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 19:56

andulka01 no přesně, ty oranžové šaty jsou hrůza. Myslím, že tam fakt ostudu neudělala.

Což je zajímavé, protoze zrovna z Bosny jsme měli nejsmrncovnejsi sefovou IT (už je bohužel jinde), ale vždy měla krásný autorský šperk, barevné tenisky. 

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 20:08

To je ten samba spolubydlící:):D. Tak se asi kluci navzájem moc neinspirovali....

Offline Blanka
příspěvků moje polička 27. ledna 2025 20:13

Občas sa ozve nejaký módny odborník s tým, že je pani Pavlová módna ikona . No tak do nej má skutočne ďaleko, ale nezazlievala by som jej to, skôr ma zaráža, že nemá pri sebe niekoho, kto by ju usmerňoval .