Kokoska Příště už se bude muset svléknout z kůže.
Ale tiše špitnu: krásná.
Kokoska Příště už se bude muset svléknout z kůže.
Ale tiše špitnu: krásná.
Sweet Potato jo, je fakt krásná, ale co ma v hlavě nevím ![]()
Raduza ty šaty?
Akorat Bianka neni vubec originalni. Oblecena - neoblecena uz tu jedna byla... Princezna Kolobezka I.
Lamicka další level jsou císařovy nové šaty ![]()
Aspoň že má ty šaty vyžehlený, narozdíl od ty předchozí. To mi přijde skandálnější
Ať se tady nekritizujou jenom holky...Tohle by určitě chtěla doma každá:)

Řvousenka kdyby to vysurovalo barak a zalezlo nekam do krovi do dalsiho pouziti, tak bych to mozna skousla. Vyhoda - nemusela bych shanet gumove rukavice a pracovni plast!
Řvousenka Já se nepřenesu přes ten volskej kruh v nose a fousy, ty jsou pro mě mega nepřitažlivý i knír teda. Jak jim tam všechno při jídle ulpívá, prostě ne.
Kokoska Já jsem teda chtěla napsat, že kdyby to vyšurovalo barák, uvařilo a bylo příjemný, tak je mi to vlastně jedno:D:D
Karja spis jen vyšůrovat barák, vaření radši ne. ![]()
Řvousenka kdo to je?
711990 Jakýsi Shawn Everret, kanadský hudební producent.Někdy jindy vypadá třeba takhle![]()
Tabea Kdyby k tomu ještě třeba něco zahrál? Jakoby nejde toho chtít moc, musí se někde ubrat no:D
Řvousenka vypada jako bezdomovec![]()
Řvousenka tak to se na tu slavu jeste dal do pucu!
Řvousenka - to má byť originál Adidas? No tak to sa poriadne vytiahol ! ![]()
Mně ta Bianca i s Kánětem přijdou až nechutný, ty jejich výrazy v obličeji, úplně cítím, jak se radují, že zastínili všechny hudebníky a titulní strany budou jejich.... nejlepší by bylo, kdyby jim v médiích nedávali prostor...
Fiction jo? Mne prijde ona spis vydesena, takovy divny oci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.