Ať se tady nekritizujou jenom holky...Tohle by určitě chtěla doma každá:)
Ja potrebuju bryle. Si rikam...Kam ta Trestikova sla?A pak jsem si vsimla, ze to ma ty vousy.![]()
Ať se tady nekritizujou jenom holky...Tohle by určitě chtěla doma každá:)
Ja potrebuju bryle. Si rikam...Kam ta Trestikova sla?A pak jsem si vsimla, ze to ma ty vousy.![]()
Ja potrebuju bryle. Si rikam...Kam ta Trestikova sla?A pak jsem si vsimla, ze to ma ty vousy.
Ty jo, teď tam vidím i Třeštíka....
Řvousenka Ale aspoň neni nahatej!
Fiction jo? Mne prijde ona spis vydesena, takovy divny oci.
Divný oči... no není divu, musí bejt zfetovaná až na půdu. A blbá jak pučtok k tomu. Krásná dvojka s tou nadutou gorilou, jen co je pravda. Se divím že to ještě pouštěj mezi lidi.
Kdepak Bianca a pán v červené. Za mě i tu nahotinu Biancu přebilo že Beyonce vyhrála country album roku. Co to je za bordel?:D. Sambo poslouchá country radio, za což se mu roky směju a dneska říkám, tak jseš asi trendsetter, na country přešla už i Beyonce.
Karja dost me pobavilo, že jsem odpoledne hledala rukavice na praci s jednou chemikálií a ty rukavice, co výrobce doporučuje, jakoby vypadly z obrázku s "našim šůrovačem" tady.
Tabea jsou víceúčelové, mám ráda takovýhle praktický lidi!
Sisa Plexisklovská a detaily z její ložnice. ![]()
https://www.extra.cz/sisa-sklovska-59-se-ukazala-ve-zhavem-spodnim-pradle-uplna-cher-zasnou-lide-7b5ef
Abyste nemusely klikat:
pravidelnému sexu je třeba mít takovou ženu, jako mám já, která v tomto směru už na pohled umí vyvolat touhu. Pečuje o sebe i doma. Musím říci, že za 14 let vztahu jsem ji neviděl ve špatném stavu. Mně se pořád stejně líbí i po tak dlouhé době,“ přiznal před časem Lelkes podle Blesku. „My žádné pomůcky nepoužíváme, nepotřebujeme je. Když cítím její feromony a vidím ji. Má to jednu výhodu, ona spí vedle mě nahá. Vyvolává takovou touhu, možná právě proto.
Zdroj: https://www.extra.cz/sisa-sklovska-59-se-ukazala-ve-zhavem-spodnim-pradle-uplna-cher-zasnou-lide-7b5ef
Sweet Potato "jsem ji neviděl ve špatném stavu", tam je perla za perlou, ale tohle je nejlepší:-D
Sweet Potato Já mu to věřím, že v 73 letech nepotřebuje žádné pomůcky. Ale do bulváru bych s takovým sdělením nešla teda. A Sisa má opravdu dobrou postavu.
Sweet Potato děkujeme![]()
.
Nějak mi přišlo na mysl...pes,který štěká,nekouše
Prave som manzelov Lelkes-Sklovska videla v teleráne. Sisa vyzera skvelo, ale nie tak ako na fotkách. Postavu ma ukážkovú, sa nedivím, živí ju to. Musim priznať že ac mi nie je dvakrát sympatická, tak obdivujem jej pracovné nasadenie, hlas a profesionality. Ona dokáže utiahnuť predstavenie tak, že nevnímate nič ine. Nech uz je akákoľvek v praci je úžasná a rada chodim predstavenie keď hrá (spieva)
Jej muž je hodne starší a je to už vidieť aj ked sa snaží mohol by ubrať
Janulik03 Já si myslím taky, že dokáže udělat pěknou šou.
Karja To mě taky zaujalo...
Janulik03 Zpěvačka úžasná, to bez pochyby. Štve mne dnešní doba, že kdyby zpívala sebeúžasněji, stejně ji víc než hlas prodá svlékání, plastiky a postelové historky.
Aranel No, já už to teda nevrátim, ale ty teda budeš mít následující rok co dělat! nalep smetáky, radši, jako pojistku!
Sweet Potato ano, to nepochybne
Mňa teda viac fascinuje jej muž ten sa pri nej našiel ![]()
Skoro si myslím, že sambo (ještě 10 dní, haha) by si toho nevšiml, dokud by mu ten smeták třeba neupadnul do kafe nebo tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.