Kokoska mě se to zdá jako že na ní někdo rozerval šaty a zůstal korzet a zbytky látky. ![]()
Kdo to je?
Kokoska mě se to zdá jako že na ní někdo rozerval šaty a zůstal korzet a zbytky látky. ![]()
Kdo to je?
Tiež som sa nad touto fotkou / a uznalým hodnotením / pozastavila a mala som cukanie dať ju pre pobavenie sem, ale zadržala som, lebo som si povedala, že už tomu asi nerozumiem. Som rada, že to so mnou možno ešte nie je také hrozné.
Raduza pry modelka Daniela Zálešáková
Verešová prý okouzlila. Mně přijde čím dál lacinější, ale asi je to trend.
Sweet Potato ty šaty podle mě zapomněla. Tohle je korzet a spodnička ![]()
Evaeva presne to me napadlo ![]()
a co teprve nahá Bianca
Peetra1 Že si ale dala aspoň boty. :D
Peetra1 ta ženská musí být neskutečně otužilá;-)
Catherinne Jo, já si to u ní pokaždý řeknu:-D Už mě ta nahota absolutně nezajímá nebo spíš ani jí nevidim.
Karja venku mela kozich a vevnitr asi nemrzne. Ale uz to fakt neni ani sokujici, ani zabavny, clovek si spis rekne Ach jo, uz zase?
Kokoska já vim, že nemrzne, ale sed někde nahatá nebo i přejdi do auta...vůbec.
Tak podľa mňa nastane najväčší šok, keď raz príde niekam oblečená a aj v tom oblečení zostane.
Kokoska jojo vypadá to jako něco, na co se oblékají šaty na ples ![]()
Peetra1 ta její popularita je úplně k ničemu, nakonec chodí stejně s holou p.....í ![]()
rozarka no právě, peníze má, popularitu taky a ani nevynese žádné pěkné drahé šaty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.