Beranka prostě paní Pavlová má na hlavě takový účes-neúčes. Nevypadá to dobře, chtělo by to kvalitní střih, spíš si myslím, že krátký. Jako holt když jsem první dáma, tak nestačí umýt vlasy a jít.
VIP zjevy
Není zač
Bordelmamá jak vyšitá. Já jen nechápu, že se do toho ty ženský nechaj přesvědčit. ![]()
Miru Jako že se baví tím, že někoho, ke komu se to absolutně nehodí, takhle nahastroší? Děkuju pěkně ![]()
Beranka vyjadrila som, čo sa mi nepáči. Nič viac za tym nie je. Prečo hneď take pobúrenie?
Fuj to jsem se lekla. Je tam hrozně podobná jedné mé kámošce.
A ten Bartoška v pozadí tomu dodal grády.
Janulik03 a co je na volně vysušených vlasech blbě? A jak by měly být upravené? Lokny? Drdol? Sponka? Volné umyté vlasy pro tebe jsou neučasené, neupravené.... Nemá žádnej rozcuch.
Je to blbě, pokud je nekvalitně ostříhaná (jakože je, ten sestřih je sto let za vopicema) a má špatně odbarvený vlasy (jak podomácku), což má zcela zjevně i vliv na jejich - viditelně mizernou - kvalitu. Neříkám že jich má málo nebo příliš jemný apod., jen to má prostě jak pochcanou slámu trčící všemi směry, to se tak u laickýho odbarvování stává... Jestli si chce nechat narůst delší, měla by to v mezidobí nosit v nějakým účesu, a rozhodně vyměnit peroxid za nějakou příčetnou profesionální barvu. A vyměnit kadeřníka ![]()
Bordelmamá jak vyšitá. Já jen nechápu, že se do toho ty ženský nechaj přesvědčit.
A přitom tam má velký zrcadlo
takže nějaký švitoření stylisty jak mi to sluší by bylo celkem k ničemu, vidět se takhle... a ještě ten výraz jakej nasadila ![]()
Raduza barbucha Sweet Potato mňa tam fascinuje to vystrcene koleno. V spojitosti s pancuchami je to veľmi nelichotivé.
Ony by tie šaty samy o sebe neboli zle, ale štylizácia je mimo
Ty šaty ani samy o sobě nejsou žádná výhra, podle mě... ale rozhodně by vypadaly mnohem líp na někom, kdo nemá v šedesáti dlouhý blond vlny a nehraje si na sexy diblíka.
barbucha No jo, ale toho šedesátiletýho diblíka z ní udělal znalec Vaněk.
Řvousenka no veru.
Ja som si naivne myslela, že štylista ma klienta pomôcť obliecť tak aby vyzdvihol jeho potenciál nie vyrobiť kašpara. Potlačiť vlastné ego.
barbucha jaké doplňky by sis tak představovala ke květovaným šatům? Perly? ![]()
Ještě že si nic nevzala.
Kokoska mě tyhle květovaný šaty od určitého věku (a taky už tam spadám) přijdou jako docela rizikový. Dvacetiletá holka, když si k tomu vezme třeba špičatý baleríny tak to bude fajn. Ale s těma nude lodičkama to prostě vyrobí tetku od vedle asi z každýho.
Tabea Janulik03 Já tedy nevím, co je na mém příspěvku tak směšného. Vy nečtete diskuze? Opravdu se vám zdá, že např.tady hodnotí bezzaujatě outfit 1.dámy?
Tetka z Horní Dolní, a ten šmrncovní účes ! Na co teda má politručka těch 95000 ?
Antonín Šála
24. 1. 2025 8:31
Rudá by slušela víc.
Kvetoslav Kricka
24. 1. 2025 9:07
Soudružka si oblékla nadčasový outfit připomínajíci 16. sjezd KSČ.
Raduza je to tak. V lete se hodne psalo, jak jsou kvetinove saty in, ale fotky byly v uplne jinem stylu, lezerni, k tomu tenisky nebo sandaly, byly to i saty s vystrihem, na raminka apod., lehke materialy.
Ona pani Pavlova je od zacatku v takovem divnem modu na tech slavnostnich akcich. I kdyz ma treba hezke padnouci pouzdrovky, zas jsou tam nejake maslicky, pasecky, vazacky, takove demode prvky.
Mne se libi treba v tomhle, to by se dalo ruzne obmenovat. Ovsem ne jako celkem hezka sukne, bohuzel s divnou haleneckou s nesedicima zasevkama.

Mně se tedy paní Pavlová hodně líbí. Ještě jsem ji neviděla v totálním průšvihu, někdy jí to sluší hodně, někdy míň, ale je to krásná ženská. Myslím, že ta kritika souvisí spíš s nenávistí některých lidí k prezidentovi než s její vizáží.
Jen jsem k tomuhle chtěla poznamenat, že jsem výše uvedené pochopila tak, že bylo myšleno , že ji zle kritizujou různé ty komenty třeba na Novinkách, Seznamu či Fb, jak tu třeba nedavno zmiňovala Dadoo silnou nenávist ke všemu u jistého druhu lidí ( i když v jiném kontextu), tj. ne že ji zdejší osazenstvo nehezky zatápí. Myslím, že to tu bylo nesprávně pochopeno.
Edit2 - koukám že leona mp už sama reaguje, než jsem to sesmolila .
leona mp nie, nečítam, hodnotim len čo vidím a vyjadrila som svoj názor. Nemiešame a nehodnotím diskusie pod článkami, to by som si kazila deň. A akosi som myslela že píšeš o diskusii tu na tomto fóre, nie o iných.
leona mp dovoluju si tipovat, ze vetsina zdejsich prispivajicich tento typ diskusi skutecne necte. taky proc. jsi mimo.
Kokoska jo, sukně pěkná, halenka už min. Mě se na ni nejvíc líbí jednoduché strihy, pastelové barvy ji dost sluší. Třeba světle modrá byla hezká.
leona mp tak tyhle diskuze to je kanál nejhrubsiho zrna. To nečtu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025