zdensy já bych řekla, že je to pokus o momentálně tak trendy wolfcut, akorát, že v padesáti už to není úplně ono. Celkově s tím presitym ksichtem hrůza.
VIP zjevy
Raduza , není to pokorný člověk, zaviní neštěstí a pak se kroutí u soudu i po něm. Snaží se zastavit čas, ale úplně hrozné to zatím není ![]()
...tak wolfcut vypadá poněkud jinak
Miru zase tak úplně jinak ne, ale píšu snaha o...

zdensy o jejich lidských kvalitach si nedovolim polemizovat, nic o ní nevím, tak jen ten vzhled
Raduza , psala jsem o pokoře. Jaké má lidské kvality, to opravdu nevíme
barbucha ....no, kór kdyz ji kazdej zna a vi se,že šije uz dvacet. Jinak v IT ji dělali i plastiku, měla by se ten talošům raději vyhnout
.
Raduza tady je přesně vidět ten věk a komu tenhle účes jde líp. Kromě toho,že holka je hezká na rozdil od R.
stes Tak ono hlavně blond háro a tmavé obočí a řasy působí strašně lacině a nesluší žádné ženě.
Darina je "porad jak panenka", co furt mate?
Kokoska no vždyť jo, plastová ![]()
Raduza bingo!
Kan přesně
Kokoska závidíme, no
Kan přesně, proto to i působí jak paruka.
https://www.super.cz/clanek/celebrity-a-n-d-u-l-a-do-sebe-zainvestovala-stovky-tisic-nechala-si-spalit-ocni-okoli-mohl-za-to-i-tlak-instagramu-priznala-1512917
Chrupavku ze žebra jí implantují do nosu. Třeba jí tam vyroste malá Eva? A pak ji vysmrká? ![]()
Sweet Potato Jako za 500 tisíc?! Tomu říkám investice:D ty vado, to se musí mít člověk hodně rád:D
Bože ta má taky dost.![]()
Rolincova vypada po te plastice jak Jessica Simpson, mi prijde. Jestli je nesili bratranci nebo tak neco, ha.
Sweet Potato toto sa ani nedá komentovať![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025