Hele mně ji připomněla hned!

barbuchaNo styling se úplně nevyvedl tentokrát:D
Karja já jí moc nemusím, ale líbí se mi, že se nebojí nosit různé extravagantní modely a obvykle to dobře vypadá.
Zlatý kožichy ![]()
Proč ze sebe dělá slizouna.

Raduza Hnusný. Nejspíš za to může Vaněk ..
Raduzato je teda opravdu slizký outfit.
Raduza Mi přijde, že kopíruje Beckhama.

Kan To snad ani nestálo za následování ![]()
Raduza on ho nedělá, už jim dávno je. Navíc čím dál, tím víc vypadá jak fetka.
Jo, tak to už si musí zvážit každej soudruh sám.
A ja raději Beckhama, jak Mareše, ten mi přijde jak lulu, vizáš, projev a sebeprezentace. :D
Raduza Mi přijde, že kopíruje Beckhama.
to taky žádná hitparáda, ale aspoň má pod tím triko. A nevyvolává ve me odpor, na rozdíl od Mareše. Vlastně se mi to docela líbí. ![]()
Raduza Mareš má taky triko, myslím.
Pinot Noir taky bych řekla. Ale nemyslím, že je to díky triku nějak lepší ![]()
Raduza souhlas
Pinot Noir máš pravdu, má, ale taky slizky ![]()
Raduza Mně se to taky docela líbí, ale jako pyžamo. Patří přes to brokátový župan.
Lulka a housle by taky nebyly od věci.
A kostkovaný pléd přes nohy.![]()
O Agáte , a jej kamarátke Ornele som si občas niečo prečítala, nijako netajac, že s určitou dávkou škodoradosti, proste len tak, pre nenáročnú zábavu ku chvílke oddychu pri káve . Inak sú mi obe ľahostajné . A tak sa vlastne čudujem sama sebe, že ma to, o čem píšu v tomto článku, trochu nadzvihlo . Myslím to, ako sa obe vyjadrovali, inak článok je napísaný dobre . Pekné celebritky, až tak hlboko ste chceli spadnúť ?
https://www.expres.cz/celebrity/agata-hanychova-podcast-ornella-koktova-jasmina-alagic-rytmus-majk-spirit.A250430_131502_dx-celebrity_bk
Blanka cetla jsem o tom jiny clanek, no spis prolitla nez cetla. A presne jsem si rikala, jaky dno tyhle dve jsou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.