Mrakoplas Teď jsi mne ale vyděsila.
VIP zjevy
Sweet Potato prepac! Ale teraz neviem ci tou starenkou :D alebo mas podobny problem ako ja?
Som sa teraz tak zapozerala do zrkadla a to som nemala robit :D mne uz ani mihalnice nie su vidiet, komplet ich prekryli viecka. Ale to je do stazovacieho, fnuk fnuk.
A já zas musela googlit co to ta ona jizva vlastně je ![]()
JankaMnemachruj! ![]()
(Tiez by som rada nevedela o co sa jedna:)
JankaM taky (mě se jizvy hojí ukázkově, doktůrci jsou vždycky nadšení, snad to vydrží)
Alenka se nám oblékla do džínoviny!

Kokoska No není to hezky pohled
Kokoska jo ty fotky jsem.nekde zahlédla. Paní od kolotoče no.
Kokoska Lidu blíž ![]()
Kokoska jo, džínovina je držák, ta ty kila udrží v místě! hedvábí už by bylo na cucky
a nemá ona ten vdovskej hrb? ![]()
RoSa Má kulatý záda, ale jestli je to vdovskej? Ten je u c7 ?
RoSa to musis nosit pruzny zerzej a ne hedvabi! Nejlip zavinovaci strih, to kdyztak povoli.

Kokoska no buďme rádi, že to hedvábí na sobě má.
Nojo, tak vytáhla bundičku před 15 kily . Strašný.
Ja chapu, ze tam nesla v satech (nekdy v nich nevypada zle, kdyz si odmyslim perly, krize apod.), ale aspon tmavy dziny, bily triko, cerny delsi sako a mohlo to byt o necem jinym.
Kokoska jenomže to by si tetiny mohly vyložit jakože se povyšuje, to Alenka nechce a to ani za cenu vlastního zneuctění (ostatně jako celý babišov)
Jakýpak lidu blíž! Džínovina je zrovna trend z nejžhavějších a outfit určitě nepochází z vietnamský tržnice... Že v tom Alenka vypadá jako votrok z Kolbenky, za to ten model nemůže ![]()
andulka01 to je trefny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje