Blanka už sa ospravedlňovali a podcast stiahli.
VIP zjevy
Mne tedy stačí nadpisy, to se snad ani nedá číst.
Ovšem Alagič s obarvenymi vlasy a kačeřími pysky je tuctová a opravdu nepekna. Což samozřejmě neopravňuje ty dvě pindy cokoliv takového vypouštět z huby.
stes než se nechala Jasmina zplastikovat, tak se mi líbila. Nejvic ji sluselo to hnede mikado. Ovsem nevim kde zrovna Agata bere tu drzost kritizovat neci vzhled, protoze ona uz teda taky neni zrovna svezi kvetina.
monis jj, balkánskej typ v blond vypadá jak z bordelu.
A ta čůza i kdyby byla královna krásy,tak si tohle nemůže dovolit. Sama vypadá dost ekl.
To už není ani originální, jí sem dávat

brrr je to blbý, no... ale hlavně bych se bála, že se otočí zády....
brrr Tohle asi neměla schované od základky, že?
Tabea Vidíš, zezadu jsem žádnou fotku neviděla. Naštěstí!
brrr Já teda obdivuji, že se nebojí takto na sebe strhávat pozornost a pokud je autenticita její charakterová vlastnost, tak proč ne? Už je tu po několikáté, tak asi je v tom úspěšná. :D
Tabea treba je ten vrsek vzadu nepruhlednej? Ale ani tak to videt nemusim.
brrr že ji to neleze na nervy, mě by asi hrablo, mít kalhoty na půl zerdi
Raduza mě by asi hrablo
a tim se to vysvetluje!![]()
brrr že ji to neleze na nervy, mě by asi hrablo, mít kalhoty na půl zerdi
No a ten zbytek bodýčka bude zaříznutej v panímandě ![]()
brrr ta má hlavu širokou jak boky! hydrocefalus...
Já na tom nic k obdivu nevidím. Prostě chce bejt aspoň zajímavá a to za každou cenu, když to krásou nevytrhne, talentem zřejmě taky ne a penězma už vůbec - dyk z těch modelů čiší lacinost na sto honů. Jako z ní celý.
barbucha Každej kdo vyleze z baráku blbě oblečenej a je sám se sebou spokojenej, zaslouží obdiv! :D Pokud teda nejde o nějakou sázku.
KanKaždej, kdo vyleze u baráku takhle oblečenej a vypadá, že je se sebou spokojenej, zaslouží péči psychoterapeuta. Možná se jí nějakej přihlásí.
Kan fakt, jo? Asi si to vsichni nemysli, pry si to svitidlo musela sundat. Urcite pak trpela jak pes v obycejnych satech
Docela by me zajimalo, jak to ma na sobe pridelany.

Samantha Tak to chudáci chocholoušci teda. :D Dobrý den, já jsem přišla na vyšetření, chodím oblikana jak lehká děva, což mi nevadí, ale okolí to nese špatně, navíc jsem se sebou spokojená a to taky prý nesmím. Haha. Když si vzpomenu na všechny ty modely Madony a jinejch, ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje