VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 04. května 2025 13:08

Kan 

Tak já myslím, že se sebou právě moc spokojená neni, jinak by věčně tak netlačila na pilu!

A jo, jiný včetně Madonny choděj podivně postrojený, nicméně ty jejich hadry připomínaj spíš vypracovanej divadelní kostým (a čistej!) než hadr na mytí záchoda, vytaženej právě z popelnice.

Online Potrefenáhusa
38551 příspěvků moje polička 04. května 2025 15:33

barbucha ja ji znam jen odsud, ale podle fotek z googlu asi dost zhubla, tak na tu pilu asi tlačí proto, ze je na to pyšná 

Offline Samantha
3288 příspěvků moje polička 04. května 2025 20:41
Reakce na Kan:

Samantha Tak to chudáci chocholoušci teda. :D  Dobrý den, já jsem přišla na vyšetření, chodím oblikana jak lehká děva, což mi nevadí, ale okolí to nese špatně, navíc jsem se sebou spokojená a to taky prý nesmím. Haha. Když si vzpomenu na všechny ty modely Madony a jinejch, ... 

​Ivánku, Ivánku...nic jsi nepochopil. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. května 2025 21:12

Samantha To mě Nastěnko upřímně vůbec nemrzí. 

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 05. května 2025 00:17

Potrefenáhusa 

Může bejt... ale dá se tlačit i v kvalitnějším outfitu, ne v lacinejch, nevkusnejch a odpudivejch  hadrech jak z maškarního v sociálním ústavu. To už o nositelce něco vypovídá.

Offline Marbuša
1400 příspěvků moje polička 05. května 2025 07:36
Reakce na Kan:

Samantha Tak to chudáci chocholoušci teda. :D  Dobrý den, já jsem přišla na vyšetření, chodím oblikana jak lehká děva, což mi nevadí, ale okolí to nese špatně, navíc jsem se sebou spokojená a to taky prý nesmím. Haha. Když si vzpomenu na všechny ty modely Madony a jinejch, ... 

​Když dva dělají totéž, není to totéž. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. května 2025 08:56

Marbuša Jenže oblečení pro prostitutku bude vždycky děs, nikdy yes i kdyby to na sobě měl Maharádža. Gaga k tomu i zapózovala, asi chtěla ukázat, kam přesně jí mohou kritici políbit. Jo a statečná je velmi, černé obočí blond vlasy, holka pětistovka.

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 05. května 2025 13:51

Kan 

Nikdo přece netvrdí, že je Gaga etalonem distingované elegance

Ale ještě k tomu tlačení na pilu - ze stejnýho večera, na kterým se vyskytovala ta špindíra, jsou i jiný outfity, který tlačej taky zle, ale ty holky aspoň nevypadaj tak upoceně a hadry pravděpodobně nevytáhly z odpadků.

Offline viktorka_od splavu
49127 příspěvků moje polička 05. května 2025 14:14

barbucha tak to je pekny srovnani

Kan vypadat jako prostitutka je proste uz nejakou dobu in... zato vypadat jako mentalne retardovana na vychazce pred ustav zatim do mody neprislo. i kdyz.. mozna jen vi neco, co my jeste ne!

Offline Marbuša
1400 příspěvků moje polička 05. května 2025 14:56
Reakce na barbucha:

Kan 

Nikdo přece netvrdí, že je Gaga etalonem distingované elegance

Ale ještě k tomu tlačení na pilu - ze stejnýho večera, na kterým se vyskytovala ta špindíra, jsou i jiný outfity, který tlačej taky zle, ale ty holky aspoň nevypadaj tak upoceně a hadry pravděpodobně nevytáhly z odpadků.

​Z těhle modelů se mi ani jeden nelíbí, ale stejně to potvrzuje, co jsem napsala, že když dva dělají totéž, není to totéž

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 05. května 2025 15:11

Marbuša 

A o to mi taky šlo.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. května 2025 15:27

barbucha Rafinovaný a únosný mi přijdou ty celočerny, jinak je to jak do bordelu všechno. Hygienu a retardaci neposoudím, jelikož ty ženštiny neznám osobně. :D Velmi odvážné!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 05. května 2025 16:59

barbucha ty první tři zleva jsou sice oblečený děsně,  možná ty černý šaty by usly,  ale jinak.jsou to hezky holky, aspoň ty hlavy vypadají dobře.  Kdežto zmíněná paní je furt takova umastena a nehezka. Což by asi nezachranila sebelepší roba. Nevím jak to dělá

Offline brrr
12274 příspěvků moje polička 05. května 2025 17:08

barbucha Ty vlevo se mi zepředu líbily, zezadu mě nepohoršují. Ale ta těhotná paní, ta mi připadá taky velmi laciná a schmutzig.

Offline Sweet Potato
39967 příspěvků moje polička 05. května 2025 17:35

Raduza Umaštěná a nehezká se mi příčí. Ale nepatřičně polonahá. Velká hlava na hubeném tělíčku působí dětsky.

Offline RoSa
10073 příspěvků moje polička 05. května 2025 18:30

barbucha a proto má na hrudi to světýlko, jakože krása neni všecko, neasik...

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 05. května 2025 22:17

RoSa 

Jo tak vona protestuje proti kráse! Že mě to nenapadlo

Kan 

Ano, je to všecko prvoplánově vyzývavý a víc už toho ukázat snad nejde (radši fakt ne ). Ale nehledě na celkovou úpravu taky do takovýho bordelovýho modelu musíš mít figuru, jinak je to jen - v lepším případě - směšný. V tomhle to už ani směšný neni... Nedokážu si představit, že by nad ní nějakej normální chlap obdivně zamlaskal

Raduza 

Já myslím že na to prostě nemá. Ani finančně - vlasy si evidentně barví a češe sama, neumělej mejkap je taky samo doma a hadry jsou na první dobrou ze sekáče... a nemá vkus co by se za nehet vešlo. Ale hodně moc chce bejt vidět a jinak než takhle blbě to neumí

Online continuity
42365 příspěvků moje polička 06. května 2025 04:20

A já postavy v těch silonkovych šprckách potkávám tady na ulici.

Ale dnes jsem viděla chlapa, fakt škoda, že jsem ho nemohla vyfotit. Klobouk se širokou krempou, lesklá košile, kalhoty ani nevím, krátký cop.  popis je strašný, ale ohromně mu to slušelo. Očividně věděl,co dělá.  

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 06. května 2025 23:56

Met Gala 2025 a sexy Smrtka.

Online continuity
42365 příspěvků moje polička 07. května 2025 02:10

barbucha to bývala tak krásná žena, vždy na mě působila křehce, ale tohle je zlo.