VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 16. května 2025 16:53

Tak som sa cvakla zblízka a mám ten dekolt ešte horší. Bude to vek, slnko, a preddispozicia. Doteraz som to asi nevnímala, kým ste tu nezačali o Tom.

Online Kokoska
34430 příspěvků moje polička 16. května 2025 17:05

No je to vtipny, celicko jak zrcadylko a stejne to krk prozradi.

Offline stes
9046 příspěvků moje polička 16. května 2025 18:20

Janulik03 ale tak normální k věku, ve většině případů. A k dejme tomu vrascitymu povadlymu obličeji ke kterymu prirozene dojdeme kazda....nemysleno zle. Ale tyhle blbky si vytáhnou ksicht a krk prostě nejde...o to víc to bije do očí.

Offline prďola
4449 příspěvků moje polička 16. května 2025 18:26
Reakce na RoSa:

ad dekolt: jak toto vznikne? přemýšlím, že asi když si podprsenkou extrémně stlačuješ prsa doprostřed...?

​Ta oblast v tvaru V mezi klíčními kostmi a žlábkem mezi prsy většinou bývá bez výrazné tukové vrstvy a na ni je dobré neaplikovat stejné anti-age krémy jako na obličej (protože v této oblasti nevznikají žádné mimické vrásky), ale pro oblast dekoltu a krku je vhodné používat krémy , které mají složky výrazně zaměřené na posílení kolagenu a elastinu. O nic jiného tady nejde! ... a samozřejmě ošetřit dekolt při nadměrném opalování (SPF + antioxidanty)

Krk a dekolt není z pohledu "ukazatele věku" to nejhorší, horší jsou ruce... Madonna by se svými všudypřítomnými rukavicemi mohla vyprávět

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 16. května 2025 18:30

stes to áno, len že som si to nevsimala doteraz

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. května 2025 20:50

Janulik03 Hele já to mám taky, ale já nejsem posedlá jakoukoliv úpravou obličeje, takže ten vízor kchastle, je celistvý a stárnu ráda.  

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 17. května 2025 10:18

prďola 

Máš pravdu, ty ruce... to je kolikrát bída I vyslovený krasavice s tím mají problém.

Jako třeba já a nepomáhá na to nic, nic! Nemám vystouplý žíly, ale ta svraštělá tenká, pergamenová kůže, to je hrůza děs.

Plastickej chirurg kterej by objevil metodu jak omladit ruce, by v tu ránu přehraboval prachy vidlema!

Co se dekoltu týče, dobrá rada nad zlato: mažu se samozřejmě tím samým krémem jako ksicht... ale asi u toho zůstanu, nehodlám mít sto kyblíků doma: jeden na ksicht, pak na krk, na dekolt, jeden nad oči druhej pod oči... jeden pod nos, jinej na bradu... další na břicho, jeden na ruce druhej na nohy... a eště by to všechno mohlo bejt rozdělený na krém na pondělí, na středu, pak nějakej ten páteční a vo víkendu něco úplně extra! Výrobci kosmetiky si budou mnout ruce!

Offline mitford sister
1691 příspěvků moje polička 17. května 2025 11:26

Jako na zavolanou mi Insta přihrál takový video, kde chlap říká: když jseš starej, tak jsou jen dvě možnosti - budeš vypadat starej nebo divně. Můžeš bejt vypadat starej a hot, v nejlepším případě. 

Offline Lilly_Ku
4502 příspěvků moje polička 17. května 2025 11:42
Reakce na mitford sister:

Jako na zavolanou mi Insta přihrál takový video, kde chlap říká: když jseš starej, tak jsou jen dvě možnosti - budeš vypadat starej nebo divně. Můžeš bejt vypadat starej a hot, v nejlepším případě. 

​to je naprosto presny! :)

Offline Lenka22
2603 příspěvků moje polička 17. května 2025 11:57

Já myslím, že tomu dekoltu dělá taky hodně špatně spaní na boku, kdy na dekolt tlačí to horní ňadro, pak se otočíš na druhej bok a hned máš krásnou vrásku V přes celej dekolt.

Offline Lenka22
2603 příspěvků moje polička 17. května 2025 12:05

Mimochodem já jsem nedávno potkala v MHD starou paní, která měla opravdu nádhernou pleť bez vrásek,  jemnou, hladkou, žádný úpravy jsem na ní nepostřehla, ani nebyla ten typ bych řekla, ale zkrátka stejně nevypadala na dvacet ani na třicet ani na padesát. Vypadala prostě na svůj vyšší věk. Život se do člověka komplet propíše a nic tomu nepomůže.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 17. května 2025 12:27

S tými  stareckými rukami som si nemohla nespomenúť na Steinbeckov Na východ od ráje, resp. na film /  oh, mladý rebelský James Dean ! /  konkrétne na matku hlavného hrdiny, kedysi krásavicu, , aktuálne starú dámu, ktorá svoju starobu prijala, pretože nemala na výber, ale z márnivosti nikdy, nikdy, nkdy si  nesundala rukavičky . 

Online Sweet Potato
39967 příspěvků moje polička 17. května 2025 12:27

Lenka22 Na to prý existuje nějaké udělátko na noc. Nenosila ho Mutzi?

Offline Catherinne
10754 příspěvků moje polička 17. května 2025 12:31

Sweet Potato jo, maj to na astratexu

Offline Lenka22
2603 příspěvků moje polička 17. května 2025 12:31

Sweet Potato tak to mě zajímá. Zkoušela jsem spát v takové té měkké podprsence, jako prsa to trochu drží, ale stejně mi vadí ten objem kolem dokola, to prostě cejtim, ne že by to přímo řezalo, ale vím o tom.

Offline Lenka22
2603 příspěvků moje polička 17. května 2025 12:32

Catherinnea jmenuje se to nějak nebo co mám hledat?

Offline Catherinne
10754 příspěvků moje polička 17. května 2025 12:37

Lenka22 jednou to na mě vyskočilo, tak vím, že něco mají, účinnost neznám

Offline Lenka22
2603 příspěvků moje polička 17. května 2025 12:54

Catherinne diky za reakci, i když tohle se mi moc nezdá:-)

Offline stes
9046 příspěvků moje polička 17. května 2025 14:45

Catherinne proboha...tohle si někdo dobrovolně koupi?

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 17. května 2025 15:38

stespředstavila jsem si v tom sebe a dost se směju