Nerekla bych, ze ji nesedi. A zajimalo by me, kolik ma v pase.

Kokoskašaty se mu vůbec nelíbí. Hlavně ta ráda knoflíků. A obliba šatů mořská panna nechápu
Super, dokonalé, moc ti to sluší!![]()
Jako chápu, že jsem asi jediná, kdo jí kouk na prsty u nohou, ale jau jau jau.

Sweet Potato Jestlipak i číslo 5 žije?![]()
Sweet Potato Prsty auuu, ale co to má s prsama? ![]()
Sweet Potato mi přijde, že má ty pumlíče našité nějak nízko ![]()
Malvin Mně se ty její šaty v podstatě také nelíbí, ale na ní ano a ten božský pas
.
Nevím, nevím
když jsem byla malá a byla nám s kámoškama zima na nohy, tak jsme si sedly s koleny pod bradou a přetáhly si přes nohy tričko. Když se stáhlo hodně dolů a z výstřihu vykoukla kolena, vypadalo to úplně stejně
Svatební šaty se mi nelíbí .
A já myslím, že se brali z čistý lásky, tak!!!
999 sluší ti. To je ale úplně jiný střih, nemají ten přišitý rybí ocas přece. Ten střih ála mořská panna je hrozný a zároveň se zdá že nesmrtelný.
sice má světlý vlasy, ale hned jsem si vzpomněla na "mrtvou nevěstu". Asi ty ruce. Nebo nohy. Nebo ta pusa...
Kdo to vůbec je?
Tabea To je přeci Lela V.
, alespoň myslím
Bezosova nevěsta má šaty krásné. Ale ten obličej! To je děsivý! A za ni Lela, to se tu sešly holky pěkně vedle sebe. Obě jak z nějakýho komiksu ![]()
Sweet Potato Taky jsem si těch prstů všimla. Nevim, jesti je to z jiné akce nebo stejné a chodi tak porad, protoze to bylo na předchozí straně. Strasne sexy taková muří nožka to je ![]()
Vypada to jako momentka, ale ja se nemuzu zbavit dojmu, ze ta fotka je peclive naaranzovana + oblicej nevesty upraveny nebo mozna byly pri foceni pouzite odrazove desky nebo jak se to jmenuje, zadne stiny apod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.