Sweet Potato Jako pardon, ale tady mě hned napadlo jediné slovo - smažka. I když asi není. A jo, pr z ní maj, tedy PR.
A pevně doufám, že do Varů jí ofiko nepozvou, ale se objeví na nějakých wannabe party. Panebože, jako fakt takovýhle budižkničemu ja celebritou? Proč?
VIP zjevy
Sweet Potato Jezis, a ten ohoz to je jak slapka z blbe ctvrti. Uff.
A tedy, jaké nemoci by její obličej nasvědčoval?
Malvin Za obličej nemůže, ale v tom kontrastu jsou ty ručičky ještě strašidelnější.
andulka01 Protože se nechá vidět. Ráda se prodá.
Nějaká porucha tam asi bude.
Sweet Potato Ale to musí být hodně nepříjemný ohoz pro pindu... (myslím anatomicky, i když slečna si o to označení přímo říká)
viktorka_od splavu aha, díky , to je teda naprd.
viktorka_od splavu Je vůbec možné mít to jen v obličeji?
Sweet Potato usazování v obličeji je typické, zatímco nohy a ruce jsou tenké. Já jsem jedno ne moc pozitivní období užívala dlouhodobě Prednison a i když mi třeba na nohou trčely holenní kosti úplně ven, obličej jsem měla vysloveně oplácaný, švagr, který mě dlouho neviděl se ptal, zda jsem přibrala.
Jinak tuhle paní jsem viděla živou na nábřeží a vypadala...no, ne zrovna vkusně, ale nijak to nevybočovalo z pražského normálu. Překvapilo mě, jak je malá, že má hezkou rtěnku a celkem i vlasy, ale tvářila se vyloženě nesympaticky.
Moje kamarádka a její sestra zdědily po otci velkou hlavu se širokým obličejem. Sestra navíc ještě afro. Obě hubený jak lunt, ten obličej fakt neproporční ke zbytku. A znám i dost hodně obézních lidi, kteří mají fakt překvapivě štíhlý obličej. Taky k obličeji to tělo vubec nepasuje.
Mohučanka Já myslela, že se stejně tuk ukládá i v trupu, na břiše, jen končetiny jsou pavoučí. Prednison je blbej, lituju.
díky, je to za mnou a dávám si na sebe lepší pozor než "předtím".
Že bych byla nějak tlustá si nepamatuju, až na ten obličej, ale byla jsem současně z té nemoci velmi vyhublá, takže se to možná nějak vyrovnalo.
Sweet Potato to fakt nevim, hlavne nemuzem vedet jestli je to jeji pripad zejo.
Já měla kulatý a naducaný obličej vždycky, když jsem byla malá, ségra mi říkala, že vypadám jako dopravní značka.
Teď k tomu mám i adekvátní váhu, ale v podstatě jsem měla stejnej obličej i když jem vážila o deset kilo míň.
Garfie Dopravní značka
Mně zas ségra říkala, že jsem jako mimino vypadala jako Louis Armstrong!
Garfie
a mne hovorili knedlík, podľa gulatej tváre. Teraz ju telo predbehlo ![]()

baltik bojím se zeptat, kdo to je.
Pinot Noir budouci manzelka Jeffa Bezose. Fascinuje me, ze si nemuze dovolit lepsiho plastickeho chirurga a skonci takto
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje