baltik tak ony i ty vlasy vypadaji jak delany doma. asi je sporiva![]()
VIP zjevy
baltik Já jsem myslela, že napíšeš, že si nemůže dovolit lepší ženu:D:D:D:D
Karja tak to přesně mě udivuje nejvíc...
Karja asi mlada pani dobře... přede?
Náhodou Bezos má u mě malé bezvýznamné plus, že si bere dobrou 55 let starou přadlenu a ne nějakou zpovykanou dvacítku

Co je asi videt shora? Vypada to trochu, ze nejdriv jdou saty a pak teprv ona.
pani má našlápnuto na kočičí ženu... to se už asi nedá vrátit zpátky, co?
Kokoska Ty svatební měla krásný :-).
999 jo, a tady vypada i v obliceji docela dobre.
999 Mně tenhle typ šatů připomíná, jak šla Donna v BH90210 za mořskou pannu.
999 Fakt se ti líbí? Tenhle typ šatů se mi nikdy nelíbil a jeho popularitu nechápu.
Ona ma v tom strihu asi zalibu, uz driv na nejake party to taky mela. Ale tyhle s tim perim se mi nelibi, vypada to, ze ji spadla sukne a zadrhla se o kolena. Na ples by se mi ten strih nelibil, asi v tom musi clovek chodit dost opatrne? Ale v te krajce jako svatebni, zavoj ty proporce dost vyrovnava, tak proc ne.

Tady na té fotce teda ten plastikovej obličej vynikne.
Raduza myslim, ze i leccos jineho plastikoveho. Ale na te svatebni vypada hezky.
Pinot Noir Líbí se mi na ní :-).
Kokoska ona v nich ale právě moc chodit nemůže, bylo to vidět na nějakém záběru.
999 tenhle styl je pro mě srozumitelný, ačkoliv třeba mnohem víc se mi líbily šaty, které měla Grace Kelly. Ale. Vzhledem k tomu jak se jinde různě prsí mě k ní tahle "upjatost" ke krku nesedí- a jasně, jestli byla veselka v kostele, tak ok, asi. Nesedí jí ovšem přes prsa, řekla bych.
marieu No neříkej mi, že D&G, kteří ty šaty rok a půl šili, si nepohlídali, jestli jí sedí přes prsa :-). Ledaže by si je před svatbou nechala nečekaně zvětšit :-).
999 nevím- ale ten korzet těch koktejlek i ty spodní šaty na mě působí usazením korzetu trochu líp. U těch svatebních má kostice, respektive celý ty košíčky dost vysoko- třeba jen na můj vkus. Ale tak já mám "problém" hlavně s tou obludnou velikostí silikonů. Do střihu těch svatební šatů se mi "hodí" menší proporce.
Sweet Potato Pinot Noir Já měla letošní šílenou prekérku před plesem a neuvěřitelnou shodou náhod se ke mně dostaly tyhle šaty. Nikdy jsem nedostala na plese víc komplimentů :-). Sama bych si je nekoupila, ale teď jsem ráda, že jsem je dostala :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje