No, mně přijde jako velmi necitlivý zásah do krajiny s typickou italskou architekturou.
V moderní části města, proč ne, když se jim to líbí. Ale mezi styl italských vil.?.
Nechápu, že jim to dovolili...
(osobně se mi to vůbec nelíbí)
No, mně přijde jako velmi necitlivý zásah do krajiny s typickou italskou architekturou.
V moderní části města, proč ne, když se jim to líbí. Ale mezi styl italských vil.?.
Nechápu, že jim to dovolili...
(osobně se mi to vůbec nelíbí)
Sweet Potatojakože za oblečení se může kritizovat jen Eva Pavlová?

Miru Počkáme si, až to dobudují. Ten dům je ve svahu, takže od příjezdovky je jednopodlažní, ale směrem k jezeru, nebo co je to zač, má pater víc. Mě by spíš zajímalo, jestli přes ty stromy tu vodu uvidí, vždycky mě fascinuje, když si někdo postaví něco prosklenného uprostřed zástavby a potom čumí sousedům na jejich bordel. Hodně oken jo, ale chci vidět zeleň, stromy, přírodu, dědinu, nebo nějakou pastvinu s putujícím stádem. :D
Na miste sousedu bych nadsena nebyla. Nebo to maly zluty pod nima jim patri taky?
...děkuji...
Kokoska mně se moderní budovy líbí, klidně i zasazené mezi původní domky, ale tady mi na takové monstrum připadá hrozně málo místa. Leda že by jim to patřilo i s těmi domky okolo.
continuity Čelem k masNám.
Miru Mne to pripada strasne - jako pest na oko ![]()
A taky mi to pripada spis jako nadrazi nebo containing hala, rozhodne ne dum.
..jo noo
Mně to hlavně přijde neúcta k zemi s takovou historii, architekturou a vůbec. Mohli si postavit mega vilu, aby zapadla do toho místního rázu a nebo tuhle stavbu někam do moderní části nějakého města.
Tohle je pro mě děs
Pinot Noir no prave, je to strasne nacpane predevsim na ten domek pod nima.
MP Marge az tam nebude to leseni, asi budou videt velke plochy skla, ted to vypada jak nemocnice. Ale stejne je to takove zbytecne nabubrele.
Tak ja by som si počkala na výsledok stavby. Keďže povolenie majú, tak to niekto videl, zo staveniska to je ťažko posúdiť.
continuity ježiš vona na ty buchty nebo co to je šaháááá!!!! ![]()
(teda: snad to do toho koše po focení nevrátila)

No comment...
Jinam jsem to, za mě, dát nemohla
(to není ošklivá sportovní hala. To je domeček Darinky a Pavlíka v Itálii...)
Není ten barák nějakej malej pro dva lidi? Co když se tam pořádně nevejdou?
Pro mne je to esence hrůzy, umatlana ženská na umatlanych schodech nabízí umatlanou buchtu.
Ještě má podobný kaftan zelený a to je stejná šílenost. A to jsou prosím fotky, které zveřejnila sama.
Jako politicky mi její názory nikdy nic neříkaly, ale jinak jsem ji měla za celkem šik babu, i když při těle. Ale tohle ![]()
Ty vado, takovej barák nemá ani J.Lo. Tak tam nebude moc lasky, evidentně se nechtej potkavat :D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.