No comment...
Jinam jsem to, za mě, dát nemohla
(to není ošklivá sportovní hala. To je domeček Darinky a Pavlíka v Itálii...)
To vypadá jak menší nemocnice Motol ![]()
No comment...
Jinam jsem to, za mě, dát nemohla
(to není ošklivá sportovní hala. To je domeček Darinky a Pavlíka v Itálii...)
To vypadá jak menší nemocnice Motol ![]()
Sweet Potatojakože za oblečení se může kritizovat jen Eva Pavlová?
Jejda, jak dlouho je ta pani mrtvá? Ty nohy...
Jako onkologická pacientka asi na sluníčko moc neleze....
Já ani nevim kdo to je, jen mě zaujaly ty mrtvolný skvrny. Celkem bych řekla že se dá v takovým případě (o figuře nemluvě) oblíknout i příčetnějc než do minišatů, zvlášť když se hodlá nechat fotit.
Maláčová? Nepříčetná je ve spoustě věcí, nejen v oblékání...
Jo tak. Příšernej zjev, příšernej program.
barbucha Tsss. To bude náhodou ještě kopa legrace.
https://www.expres.cz/zpravy/jana-malacova-prekvapila-videem-s-labubu-tenhle-cinsky-odpad-chce-pro-vsechny.A250829_132228_dx-zpravy_bk
Ať to vzniklo jakkoli, dem mi začal vesele.
Sweet Potato
jí fakt cvaklo
Sweet Potato ona těch rádobyASMR videí natočila víc, je to strašný, strašný.
Já tý osobě absolutně vůbec nerozumím. Přeci to nedělá jen pro 4 roky v poslanecký sněmovně?
Beranka pro co jinýho, než pro koryto? Udělá si tam nový kamarády mezi bolševikama a náckama, třeba, když bude šikovná, na ní zbyde nějaká pěkná trafika...
To je čirý zoufalství! Nemyslím to video který jsem si nepustila... ale vůbec ty její počiny poslední dobou. Přece na něco takovýho nemůžou skočit ani voliči komoušů a podobný svoloče, nebo jo?
Tady se skoro nabízí podezření, že se ta její léčba týká mozku, a lékaři někde udělali chybu.
Hlavně poslanci mají placenou nemocenskou 100%, no neber to. Patrně by jí jinak hrozila smrt hladem ![]()
Sweet Potato a videli jste ten jeji rozhovor na deniku N? tam se krouti jak had, kdyz ma odpovedet na jednoduche otazky, ve zkratce asi tak: "my nechceme vystoupit z EU a NATO, ale chceme dat lidem pocit, ze o necem muzou rozhodovat"
Na to by "lidem" měly stačit volby, hergotfix.
Victoria prý vypadá na patnáct . Dala bych to do vlákna "co vás pobavilo ", ale nenašla jsem .

Tak Betty mexická babička! ![]()
Tak Betty na 15 plastik?
...ještě ad Dara a Nedvěd
...přijde mi jako "zjevení" Nedvědovo chování, resp. vnímám to jako celkem necitlivé, neohleduplne vůči Daře.
Ať už je jejich vztah jakýkoliv, tak dovolit zveřejnit fotky za jistých okolností s jinou ženou, opakovaně..?.
Noo...
Miru Tak jako na druhou stranu, to má říct kamarádce, hele jdi za dvě minuty po mně? Je to nějaká její nej kámoška, takže o tom ona asi ví. Zas by se z toho bulváru mohli po...Ono je to pak přestane bavit ho fotit s každou ženskou až se na tim nikdo nepozastaví:D
... její kámoška?. To jsem teda přehlédla.
Myslela jsem, že je to opět ta "nějaká manželka".
No, nevím,
jednak jsou hvězdy, o kterých žádné foto nejsou a nebo si hlídají, CO o nich vyjde.
A druhák - jasné, bulvár... Ale i tak mi tahle prezentace Nedvěda nepřijde zrovna bezvadná
(co kdyby se takhle nechal vyfotit třeba Rytmus nebo Ronaldo, s kámoškou...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.