Karja
...
(co kdyby se takhle nechal vyfotit třeba Rytmus nebo Ronaldo, s kámoškou...)
Tak by se stalo co konkrétně?
Karja
...
(co kdyby se takhle nechal vyfotit třeba Rytmus nebo Ronaldo, s kámoškou...)
Tak by se stalo co konkrétně?
...ne že by se něco stalo, ale že ti dva, myslím, by tohle svým partnerkám neudělali...
(když už by to tak bylo, aby vyšly na veřejnost z toho fotky)
Miru Darinka hlasitě vykřikuje, že super.
Aťtak či tak, je jich plnej bulvár - takže asi cajk.
...jasný.
Osobně si myslím, že to právě až tak super není. Ale co jí zbývá říkat, že jo
Miru tak já myslím, že Rolincová za všechno brebendy odpustí kde co. Zatím co tak pamatuju jí opustili všichni pánové, takže týhle zlatý slepici (kohoutovi) asi leccos toleruje, resp. dělá, že nevidí. A třeba není ani co, víme prd.
Miru Tak je to rebel, kašle jí na to, na takovej život alá "aby to nějak vypadalo".... Taky bych na to kašlala, oni si lidi za chvíli zvyknou a nebude to v novinách.
stes jj, taky mě pobavila představa, že by takovejhle chlap si dával pozor, aby náhodou Darinku nenaštval, že bude nějaká fotečka, a chodil po Praze 5m před její kamarádkou:D.
Miru Fakt si myslíš, že Darina sedí doma a brečí v koutku?
...no, dobrý, nooo![]()
![]()
Je mi jedno, jak Malacova vypada, ale zcela urcite se ji povede, co se nepovedlo Hamackovi. Tatalne pohrbit tradicni levicovou stranu. A komu to prospeje?
Lamicka socdem je už pohřbena,teď by bylo fajn, aby podobný výkon zopakovala se stačilo. ![]()
continuity
a bude to stačit? Mohla by ještě pokračovat...
stesjá jsem skromné děvče ![]()
continuity no ja prave myslim, ze socdem mohla mit jeste malou sanci se vratit. Ted uz ne.
whiskas je to divny ze vsech stran.
Kokoska myslim, ze červený jeřáb je z Motola
Makara no vidis to, podobnost ciste nahodna! ![]()
Miru tak já myslím, že Rolincová za všechno brebendy odpustí kde co. Zatím co tak pamatuju jí opustili všichni pánové, takže týhle zlatý slepici (kohoutovi) asi leccos toleruje, resp. dělá, že nevidí. A třeba není ani co, víme prd.
Tak já si nemyslím že by umřela hlady nemít chlapa... ale je chudák fakt v blbý pozici. Komentovat čutálistu v bulváru nemůže, aby se ho nedotkla, lítá od jedný plastiky ke druhý aby se mu nesmálí kvůli stařence... a ještě pak musí doma koukat na toho zjeva (podle mě je čutálista jako chlap příšernej)
Ale ona vlastně nikdy nešla po nějaký fyzický kráse, když se to tak vezme, kritéria přitažlivosti má asi trochu jiný ![]()
barbucha ale no tak jasně že se uživí. On je fakt chlap neapetitlich, ale ona moc krásy rovněž nepobrala, teď tedy si zadělála úplně na nepekny stáří,protože vecne ten ksicht taky nejde. Už jen k horšímu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.