Místní trotl by se mě měl dotknout? Na to nemáš ty ťululum![]()
VIP zjevy
Argument ja Brno
jsi nedůvtipná a nudná, votravuj si někoho jinýho ty lolo
Nemohly byste vy dvě toho vzájemnýho provokování už nechat? Jednou začne flame jedna, podruhý druhá a pořád dokola. To to fakt mám moderovat?
Máš pravdu, předsedo, sorry![]()
K tomu "vyfotit" - nešla by normální fotka celé postavy zepředu? Na téhle to vypadá děsně disproporčně, k útlému spodku ramena jak stěhovák.
Já tam ramena vůbec nevidim, tak nevim proč ten dojem. Měřím 172 cm, vážím 55 kg, +- 3 kila podle sezóny, fotit se nebudu, asi by mě nebavilo, kdyby si mě mé oponentky braly na paškál, už vy jak píšete "děsně disproporčně", tak jo, mam děsnou postavu, nejde mi hubnout i když vůbec nejím a pořád cvičím, celkově jsem ale úplně zoufala a ještě mám něco s hlavou, enjoy![]()
Uka mi jedinou!
Jennifer Lopez. To rozhodně není žádné tintitko a jestli si dobře vzpomínám, tak tady nedávno prošla i u tebe
.
O děsné postavě jsem nenapsala ani slovo, spíš o dojmu, že fotka zkresluje. Ale dobrý, nechme to, asi mám křivej monitor. Hezký den přeju.
Tady máte, co jste chtěly. Iveta Blanarovičová prej umí oslnit, píšou na supru.
...jak kolotočářka.
uffff... asi bych mela vic sledovat bulvar. blanarovicovou jsem videla naposled v nejaky pohadce, docla ziram, jak zestarla...
Jennifer Lopez. To rozhodně není žádné tintitko a jestli si dobře vzpomínám, tak tady nedávno prošla i u tebe
.
JLo je skvělá, Kim K. v lepších chvílích se mi taky líbí, Beyonce a Khloe Kardashian dtto, ani jedna není tlustá ani plus size, to, že tady adoruju vychrtlost a hubenost je fabulace a chiméra některých kolegyň![]()
O děsné postavě jsem nenapsala ani slovo, spíš o dojmu, že fotka zkresluje. Ale dobrý, nechme to, asi mám křivej monitor. Hezký den přeju.
Ale jo, beru![]()
Ty tvoje meritka mi stejne porad nejsou jasny - si se divila, jakto ze tanecnice neni jako pirko a zda se ti, ze ma kratky a tlusty nohy, ale u JLO a u Beyonce ti to divny neprijde (jo, ja vim, ze to jsou primarne zpevacky, ale ty choreograie mivaji dost narocny)? Ty taky nemaji stihly nohy az do nebe.
No nic, je to vlastne uplne jedno.

Asi to kompenzujou charizmatem, ta Ola nebo jak se jmenuje se mi proste nelibi, nema, dle meho!, hezky tvar nohou ani pozadi
To beru, ale za tlustou bych ji proste neoznacila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí