VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 17:48
Reakce na Setare:

Tak si proste za moje "tlusta" bude dobry dosazovat termin "silna", k tanecnici mi proste sedi vetsi etericnost 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 17:58
Reakce na Mutziputzi:

No jo, nechame toho, silna proste neznamena tlusta, a jenom  pro upresneni, JLO a Beyonce ti teda taky pripadaji tlusty (dosadim si tam pak to spravny slovo)? 

Jsem z toho proste nemoudra, vcera nebyla k mani jedina nestihla, ktera by se ti libila. 

20970 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:03
Reakce na Setare:

JLo i Beyonce se mi proste libi, velikosti plus sizek co tady vcera padly nedosahujou, jsou stihly a maj soumerny proporce, plus si troufam tvrdit, ze s retusi jejich fotek je min prace nez u tech zminovanych modelek co se snazi o obrozeni nebo nevim co, mne se ten trend bytostne nelibi.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:05
Reakce na Mutziputzi:

Tak si proste za moje "tlusta" bude dobry dosazovat termin "silna", k tanecnici mi proste sedi vetsi etericnost 

Jo. :-)

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:07
Reakce na Mutziputzi:

Já se z tebe picnu. JLo ani Beyonce bych za štíhlý neoznačila ani s třema promile 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:09
Reakce na Setare:

Kdo je to na prostřední fotce? Hezkej ksicht, ale ta zadnice je děsná.

20970 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:14
Reakce na barbucha:

Já se z tebe picnu. JLo ani Beyonce bych za štíhlý neoznačila ani s třema promile 

Ja nic nepiji zatim))) Ale ja jsem prave v souvislosti s tanecnici rekla, ze ma kratky tlusty, opravuju silnyyy! nohy, ne ze je tlusta, to mi cpaly tady harpije, ze ji nutim hubnout, ze tvl jako nemusi, kdyz ja pisknu,, zbytek znas

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:15
Reakce na barbucha:

No JLO prece! 

Me prave nejde do hlavy, ze jedna je oznacena za tlustou, ale druha s velmi podobnou telesnou konstrukci za stihlou. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:17
Reakce na Mutziputzi:

No jo, ale prave ze je nema o nic kratsi ani tlustejsi nez ty dalsi dve, ktery ti pripadaji stihly. A to nezminuju KimK, ta je ma taky kratky a o soumerny postave se neda hovorit. 

20970 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:19
Reakce na Setare:

Ale tvar hnu... pardon v mych ocich nepekny!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:21
Reakce na Mutziputzi:

Jo no, o tvaru jsi predtim nic nerikala, takze si teda mame dosadit tlusta=silna=hnusnej tvar, jo? 

20970 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:25
Reakce na Setare:

O tvaru minimalne pozadi jsem psala a to navazuje  Hele tak takhle, tlusta ja nahradim za vypasena, modelove Ashley Graham, militantni to sice stejne neakceptujou, ale zkusim to ;-)

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:31
Reakce na Setare:

No JLO prece! 

Me prave nejde do hlavy, ze jedna je oznacena za tlustou, ale druha s velmi podobnou telesnou konstrukci za stihlou. 

JLo?! To bude asi dost stará fotka... kdy nosila takovej účes? Nepoznala bych!

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:44

A co takový tanečnice samby? Tlustý? Štíhlý? Začínám v tom mít zmatek.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:52
Reakce na Kokoska:

Je to náročný  Ale ona za to nemůže jen mucipuci... jde o to, že vkus se určuje/mění i podle etnika - každý má jinej ideál krásy. Co je pro Evropana už za hranou, je pro dejme tomu takovýho latinoameričana (o afroameričanech ani nemluvě) vysloveně sexy 

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 19:03
Reakce na barbucha:

Tak ony tyhle holky taky mají pevná těla, nejsou to roztřesené tukové polštáře. To taky dělá hodně, i když "štíhlé" asi úplně nejsou.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 19:06
Reakce na Kokoska:

Tohle ale často nejsou tanečnice. Jako profesí. Měsíc před akcí drží keto nebo nevím jakou dietu , ale ne vždycky to dotáhnou...

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 19:51
Reakce na Mutziputzi:

JLo je skvělá, Kim K. v lepších chvílích se mi taky líbí, Beyonce a Khloe Kardashian dtto, ani jedna není tlustá ani plus size, to, že tady adoruju vychrtlost a hubenost je fabulace a chiméra některých kolegyň

Proto jsem tu JLo připomněla.

On je hlavní problém v tom, že každej si pod pojmem tlustá/silná a štíhlá představuje asi něco trochu jiného a z toho pak vznikaj tyhle vášnivý diskuze.

20970 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 21:59
Reakce na barbucha:

Je to náročný  Ale ona za to nemůže jen mucipuci... jde o to, že vkus se určuje/mění i podle etnika - každý má jinej ideál krásy. Co je pro Evropana už za hranou, je pro dejme tomu takovýho latinoameričana (o afroameričanech ani nemluvě) vysloveně sexy 

No jasan, ale fakt si nemohu dovoliti rici, ze by pripadna tanecnice ci modelka byla hezci s par kilovym ubytkem? Je treba ma posilat s tvl dovetky a zapnutym capslockem pro dodani zavaznosti na psychiatrii? 

Online SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 22:09

no on je rozdíl mezi "mně se líbí" a "jediná správná barva je.."