Ano.
Aspon se z tebe na chvili muze stat ublizena obet. Snad te to brzo prejde.
No jasan, ale fakt si nemohu dovoliti rici, ze by pripadna tanecnice ci modelka byla hezci s par kilovym ubytkem? Je treba ma posilat s tvl dovetky a zapnutym capslockem pro dodani zavaznosti na psychiatrii?
Ano.
Jeden luxusni vystrih doslova az do pasu. Jako bonus silonky v odstinu lesk jako blesk.

Ano.
Zase nepochopila
Kdo to je? Napadla me lucie bila, ale ta to asi nebude co?
Se prostě zklidni Mutzi:-D. Co čert nechtěl, dnes ráno obchody zavřený, já strašnej hlad a pak už nemožnost vyjít později pro snídani, musela jsem jít pro nějakej Mctoust do Mcdonaldu a normálně jsem si přitom vzpomněla na tebe, že by se ti to nelíbilo!:-D. Tady vidíš tvůj dosah, normální podprahová psychická masáž! Dokonce jsem tento týden přemýšlela o té ketodietě!:-D :-D
Andrea Pomeje.:-)
Si to děláte samy, já jsem v naprostý pohodě![]()
Že gravitace je svině napsat můžu, aniž by se dedukovalo, že šířím myšlenku, že by všechny ženský měly povinně na plastiku?![]()
:-DTo jo, a co teda teprve ta nepohoda, která by nastala na ketodiěte:-D. Na druhou stranu se mi ale po té diskuzi tady začaly dost líbit moje prsa asi po 10 letech:-D, takže lze pocítit i pozitivní vliv:-D.
Já to s Mutziputzi vidím stejně a do Mc Donalds klidně zajdu, heč.
To moc nechápu, přestaly a pak zase začaly..
To já jsem spokojená furt))
To já taky, radši teda KFC, dlouhodobě tvrdím, že Twister je jedno z nejlepších jídel co jsem kdy jedla :-D
O tvaru minimalne pozadi jsem psala a to navazuje
Hele tak takhle, tlusta ja nahradim za vypasena, modelove Ashley Graham, militantni to sice stejne neakceptujou, ale zkusim to ;-)
Haha, tak to bych ani nečekala, že by u tebe Ashley Graham s její celulitidou prošla
.
Jinak koukám konkrétně na tu Olu Jordan v plavkách zepředu i zezadu a porovnávám s JLo a Beyoncé a když ji sjedu přes tvoje kapku náročnější kritéria, tak ten tvar nohou má skutečně jinej. Respektive má výýrazněji ty "fuky" na vnitřní straně stehen a jiný kolena. Proto neprošla
? To je podle mě daný její konstitucí, tam těžko něco může zhubnout
. Zadek tvarově podle mě taky pěknej. Co já bych za něj dala
.
Vady kůže nevidím.
Spíš mě napadlo, jestli nevadí málo výrazný pas a zpevněné břicho? To je jediné, s čím by něco teoreticky udělat mohla, aby tě potěšila
. No a charisma v tom pohledu opravdu není, je to prostě jen další hezká blondýnka.
Tak jakou dostanu známku, paní učitelko
?
Nepřestaly, já jsem mladá, před deseti lety nikde moc nebyly:-D.
Já teda jen v nouzi a kalorie nejsou to, co by mi vadilo:-D. KFC nedávám vůbec, tam se mi před pěti lety udělalo hrozně zle po kuřecích kouscích a od té doby jsem tam nebyla ani pro kafe, dobrá a užitečná lekce.-D
Kvalitní studie!
Tak, vnitřní strana stehen se mi nelíbí, pravda, že s tím se nedá moc dělat, resp. chce to hodně úsilí, pas, resp. břicho takový nijaký, přijde mi prostě vyměklá, nezpevněná. Někdo vidí šílenou kost, já prostě vidim tohle...

Nejde o kalorie, ale o způsob přípravy. Hlavně tuk. Ja už z tolika restaurací odcházela s bolením břicha, že už si několik let fakt pečlivě vybírám. Ale Donald mi fakt nikdy nevadil.
Samo teda, že jsou zdravější dobroty...
Jo, je pravda, že po Mc mi taky nikdy nebylo špatě, zato jiné putyky....Hrůza, máme to stejně, také to pak fyzicky odskáču, někdy to ale předem moc odhadnout nejde.
Jsem si ani nevšimla, no to jo teda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.