VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 22:21
Reakce na Mutziputzi:

No jasan, ale fakt si nemohu dovoliti rici, ze by pripadna tanecnice ci modelka byla hezci s par kilovym ubytkem? Je treba ma posilat s tvl dovetky a zapnutym capslockem pro dodani zavaznosti na psychiatrii? 

Ano.

Aspon se z tebe na chvili muze stat ublizena obet. Snad te to brzo prejde.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 01:07

Jeden luxusni vystrih doslova az do pasu. Jako bonus silonky v odstinu lesk jako blesk. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:27
Reakce na dzizisketa:

Ano.

Aspon se z tebe na chvili muze stat ublizena obet. Snad te to brzo prejde.

Zase nepochopila

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:31
Reakce na Setare:

Kdo to je? Napadla me lucie bila, ale ta to asi nebude co?

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:35
Reakce na Mutziputzi:

Se prostě zklidni Mutzi:-D. Co čert nechtěl, dnes ráno obchody zavřený, já strašnej hlad a pak už nemožnost vyjít později pro snídani, musela jsem jít pro nějakej Mctoust do Mcdonaldu a normálně jsem si přitom vzpomněla na tebe, že by se ti to nelíbilo!:-D. Tady vidíš tvůj dosah, normální podprahová psychická masáž! Dokonce jsem tento týden přemýšlela o té ketodietě!:-D :-D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:37
Reakce na Lilly_Ku:

Andrea Pomeje.:-)

20970 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:39
Reakce na Karja:

Si to děláte samy, já jsem v naprostý pohodě

20970 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:42
Reakce na Setare:

Že gravitace je svině napsat můžu, aniž by se dedukovalo, že šířím myšlenku, že by všechny ženský měly povinně na plastiku?

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:48
Reakce na Mutziputzi:

:-DTo jo, a co teda teprve ta nepohoda, která by nastala na ketodiěte:-D. Na druhou stranu se mi ale po té diskuzi tady začaly dost líbit moje prsa asi po 10 letech:-D, takže lze pocítit i pozitivní vliv:-D.

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:49
Reakce na Karja:

Já to s Mutziputzi vidím stejně a do Mc Donalds klidně zajdu, heč.

20970 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:51
Reakce na Karja:

To moc nechápu, přestaly a pak zase začaly.. To já jsem spokojená furt))

20970 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:52
Reakce na Catherinne:

To já taky, radši teda KFC, dlouhodobě tvrdím, že Twister je jedno z nejlepších jídel co jsem kdy jedla :-D

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:52
Reakce na Mutziputzi:

O tvaru minimalne pozadi jsem psala a to navazuje  Hele tak takhle, tlusta ja nahradim za vypasena, modelove Ashley Graham, militantni to sice stejne neakceptujou, ale zkusim to ;-)

Haha, tak to bych ani nečekala, že by u tebe Ashley Graham s její celulitidou prošla.

Jinak koukám konkrétně na tu Olu Jordan v plavkách zepředu i zezadu a porovnávám s JLo a Beyoncé a když ji sjedu přes tvoje kapku náročnější kritéria, tak ten tvar nohou má skutečně jinej. Respektive má výýrazněji ty "fuky" na vnitřní straně stehen a jiný kolena. Proto neprošla? To je podle mě daný její konstitucí, tam těžko něco může zhubnout. Zadek tvarově podle mě taky pěknej. Co já bych za něj dala.

Vady kůže nevidím.

Spíš mě napadlo, jestli nevadí málo výrazný pas a zpevněné břicho? To je jediné, s čím by něco teoreticky udělat mohla, aby tě potěšila. No a charisma v tom pohledu opravdu není,  je to prostě jen další hezká blondýnka.

Tak jakou dostanu známku, paní učitelko?

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:54
Reakce na Mutziputzi:

Nepřestaly, já jsem mladá, před deseti lety nikde moc nebyly:-D.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:56
Reakce na Catherinne:

Já teda jen v nouzi a kalorie nejsou to, co by mi vadilo:-D. KFC nedávám vůbec, tam se mi před pěti lety udělalo hrozně zle po kuřecích kouscích a od té doby jsem tam nebyla ani pro kafe, dobrá a užitečná lekce.-D

20970 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 08:59
Reakce na wendulka:

Kvalitní studie! Tak, vnitřní strana stehen se mi nelíbí, pravda, že s tím se nedá moc dělat, resp. chce to hodně úsilí, pas, resp. břicho takový nijaký, přijde mi prostě vyměklá, nezpevněná. Někdo vidí šílenou kost, já prostě vidim tohle...

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 09:21
Reakce na Karja:

Nejde o kalorie, ale o způsob přípravy. Hlavně tuk. Ja už z tolika restaurací odcházela s bolením břicha, že už si několik let fakt pečlivě vybírám. Ale Donald mi fakt nikdy nevadil. 

Samo teda, že jsou zdravější dobroty...

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 09:26
Reakce na Catherinne:

Jo, je pravda, že po Mc mi taky nikdy nebylo špatě, zato jiné putyky....Hrůza, máme to stejně, také to pak fyzicky odskáču, někdy to ale předem moc odhadnout nejde.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 09:34
Reakce na Mutziputzi:

Ten vybočenej palec, fuj!

20970 příspěvků moje polička 29. zaří 2017 09:36
Reakce na barbucha:

Jsem si ani nevšimla, no to jo teda!