VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:06
Reakce na Lilly_Ku:

dzizisketa  

edit

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:07
Reakce na dzizisketa:

a Lilly_Ku 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:08

Mnooo, me se teda libi dost ruznejch veci co se postav tyce, myslim, ze proporce jsou nejdulezitejsi imho.

Nicmene mi dost leze na nervy, jak se slecny s nadmernejma spekama vynasej do nebes treba na instagramu. Z vlastni zkusenosti vim, ze mit na tele 25 kg tuku vic nez mam ted neni zadnej med a stve me to hlavne kvuli zdravi, to je jako paradni priklad pro nejaky nactilety sledovatelky? Ufff, moc dobre si pamatuju, ze jsem ani nedobehla na autobus a ze je to uz pekne davno.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:10
Reakce na Mutziputzi:

Seymourka je hezka (nevidela jsem teda dlouho aktualni fotku, Victoria ma te plastiky na me osobne uz moc, to posilovani ji zas az tak neverim, kdyz koukam na postavu, ale mozna posiluje s malym prijmem, to pak jo.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:11
Reakce na 0zero7:

jako o tech vychvalovanych slecnach s 25 kg nadvahou se klidne muzem bavit, ale je to uplne jiny tema nez baby s normalnim procentem tuku v tele.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:13

Jo a Victoria ma 43, to jsem myslela ze vic, oops.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:13
Reakce na Lilly_Ku:

Jasna, me to jen prislo k tematu, obcas me to prudi jak se vzajemne chvalej.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:17
Reakce na dzizisketa:

Jenom mi nahravas, presne tyhle excitovany plky ve mne probouzi chut od zirka tvrdit, ze jedina spravna barva vlasu je zelena a budu to tvrdit do umoru i kdyz se ty a tobe podobny budete vztekat, protoze vime co? Protoze je to muj nazor a mam na nej svaty pravo...jako ty na stekot.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:20
Reakce na 0zero7:

No, tak instagramový slečny bych vynechala, ať sou hubený nebo vysvalovaný, to sebeláskyplný selfie tisíckrát já v zrcadle je imho divný, ale i když je jeden obezní, tak hups už se stalo, ale tím, že bude ze všech stran poslouchat, jak je to hnusný ke naprd.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:21

No tady se tedy zase rozhořely vášně..!

Zdá se mi, že jedna nejmenovaná pisatelka by nejraději sežrala sedláka se senem a děvečku s jetelem, ale nemůže a to ji strašně štve. A nesnese pomyšlení, že jiné to vše sežerou a jsou spokojené ve formě mastodonta. A to ani nemluvím o těch, které to sežerou a zůstanou štíhlé...

(Na internetech zase tolik času netrávím a v reálu jsem moc mastodontů vzájemně si chválících špeky nepotkala...)

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:21
Reakce na Mutziputzi:

Pokud nutně potřebuješ k životu pocit, že jsi proti všem, tak si to užij, klidně si názor měj jaký chceš, akorát že tyhlety jsou opravdu už na hraně tolerance.

20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:23
Reakce na 0zero7:

Mnooo, me se teda libi dost ruznejch veci co se postav tyce, myslim, ze proporce jsou nejdulezitejsi imho.

Nicmene mi dost leze na nervy, jak se slecny s nadmernejma spekama vynasej do nebes treba na instagramu. Z vlastni zkusenosti vim, ze mit na tele 25 kg tuku vic nez mam ted neni zadnej med a stve me to hlavne kvuli zdravi, to je jako paradni priklad pro nejaky nactilety sledovatelky? Ufff, moc dobre si pamatuju, ze jsem ani nedobehla na autobus a ze je to uz pekne davno.

Tak!

20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:24
Reakce na dzizisketa:

Ja vubec nejsem proti vsem, jsem obecne velice liberalni clovek

20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:26
Reakce na Pavlena:

No a nebo je sama vyzrana a tady si ventiluje frustraci ta nejmenovana, vsechno uz tady bylo, dal? Hecujte se, to me bavi

Online Isca
4892 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:27
Reakce na Mutziputzi:

Ja vubec nejsem proti vsem, jsem obecne velice liberalni clovek

Pokud si dotyčná zahalí kolena, a vůbec celý celuliticko-špekatý brontosauří tělo  velikosti 40. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:28
Reakce na Ounz:

Souhlas.

Instagram je typicka uzivatelska platforma, kde se daji umazavat nelichotivy komenty, takze ten vysledek je jaksi trochu zkreslenej. Fakt si nemyslim, ze by se nejak masove adorovala obezita, mozna se vic toleruje. Pochybuju, ze by nactilety slecny en masse aspirovaly na to, stat se obezni instagramovou celebritou. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:29
Reakce na Setare:

20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:30
Reakce na Isca:

Proc by mela? Nahata at chodi, jenom ja ji pacik nedam, coz ji moze bejt dosti ukradeny, nebo ne?

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:43
Reakce na 0zero7:

25kilo je samozřejmě průšvih. Ale pořád je vynášeno mnohonásobně víc těch extrémně vychrtlých. A tohle je jen pokus o protiútok. Epidemie vzývání obezity myslím nehrozí.

Online Isca
4892 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 17:44
Reakce na Mutziputzi:

Dotyčný seš samozřejmě šumafuk, ale pokud si tvoje komenty přečte někdo se slabší povahou, může ho to dost rozhodit. Ale peace, mě se líbí i tebou adorovaný postavy, asi čím jsem starší, tím nejrůznější  ženský (a chlapi)  se mi líbí, stačí , když to nezabíhá do morbidity na obou stranách,  a není to viditelně umělý.