Jitka77 no nevim. Já neklikla na jeden jediný článek o nich a bulvár čtu tak jednou měsíčně. A stejně vidím každý den aspoň jeden titulek.
VIP zjevy
Kokoska Já se s Patrikem trochu znám, neviděli jsme se leta (takže tu jeho paní třeba neznám vůbec), ale máme teda dost společných známých a nevím nic konkrétního o jeho nemoci, ale vím že to zhubnutí je důsledek, nikoli příčina potíží, slyšela jsem to snad už před rokem.
To že je to naopak byla jen mlha pro veřejnost (a širší okolí známých). Píšu to tady proto, že už to někde veřejně zmiňoval Leoš nebo dokonce ona, prostě někdo to pustil, jinak bych tyhle drby nešířila. Je to fakt smutný. :-(
Evaeva Pro zprávy chodím na web ČT 24 a tam titulky tohoto rázu nejsou. Instagram mi ukazuje úplně jiné věci, FB taky... Fakt je to dost o tom, čím si kdo plní prohlížeč.
Jitka77 no já chodím na idnes a tam to je. Na ig ani fb to nemám.
Evaeva Pro zprávy chodím na web ČT 24 a tam titulky tohoto rázu nejsou. Instagram mi ukazuje úplně jiné věci, FB taky... Fakt je to dost o tom, čím si kdo plní prohlížeč.
Vubec tou nerozumim, ale Tak jednoduché to nebude. Mně se třeba na IG zobrazovala opakovaně Hanychová s Ornellou a bylo to tím, že je likovala NGPraha, kterou sleduju. Ted to bude obdobné, nekdo z mého okruhu bude Mareše a spol sledovat, si myslim. Ale snažím se tyhle příspěvky rychle odhazovat a nezkoumám, proč se mi nabízejí. Obávám se, ze by to pak bylo ještě horší. Protoze na IG na bulvár apod vubec nelezu, nesleduju.
Já bych taky nic nevěděla, nečíst o tom tady.
Karja ja ani jednoho nesleduju, přesto mi titulky Hezucký a Mareš vyskakují pořád, tak to na mě děla ten dojem.
rozarka přesně tak to mam ja,proto mi to fakt šejří. To samý s dalšími...např. Anička...bylo mi ji strašně líto, ale nikdy jsem ji neslyšela,neviděla...šla prostě mimo mě,ale denně na mě skákaly informace.
Garfie aha, to teda vypada fakt blbe.
Ta medializace podobnych pripadu je hrozna, zvlast u Anicky jak k tomu jeste propirali Felixe a Dadin alkoholizmus, dost nechutny. Fakt staci titulky, aby se clovek otrasl.
Kokoska medializace ve forme temer hyenismu je strasna. To bulvar porad dokola tvori nove a nove clanky o "tom samem". Jinak ja ve sve dobe ranni show Evropy 2 poslouchala moc rada. Patrikova Mrazek ustredna byla bozi. A beru, ze Leos je asi s Patrikem domluveny, ze fokud to jen trochu pujde, bude Patrik stale soucasti ranniho vysilani. Oni jsou zvykli tam sem tam placnout i neco z bezneho zivota, takze dobry material pro sirsi medializaci. Co se tyka zbytku rodiny....proste kazdy truchli jinak. Musi to byt zoufala situace a pro ty lidi, co sitemi ziji i dost schizofrenni. Viz z poslwdni doby Arichteva, to bych uz asi skoro visela na vetvi. Umrel ji tata presne stejne jako me a musim rict, ze takova hruza cloveku uplne staci, natoz to co se ji stalo dal. Pro nekoho je to otevrene probirani tragedii snaha o nejake zvrhle zviditelneni ale ja to beru tak, ze je dobre kdyz nekdo o podobnych vecech mluvi. A tu osklivou pachut tomu dodaji az ty skvary typu Blesk, Aha apod
No nevim. Já jsem teda zvyklá klasicky otevřít Seznam a rolovat až kdovíkam dolů, nějakej titulek otevřu, většinu ne... nijak si to teda neopravuju/nepřizpůsobuju, reklamy apod., je mi to jedno anžto jak jsem řekla většinu prostě jen neotevřu a hotovo, netrápí mě to. Instáč i FB mám taky na jiný věci, společenský události tam nesleduju vůbec.
Ale hele co vidim jenom dneska. Nešel mi udělat printscreen tak jsem neodolala a vyfotila:

![]()
Karja ja ani jednoho nesleduju, přesto mi titulky Hezucký a Mareš vyskakují pořád, tak to na mě děla ten dojem.
![]()
barbucha ja české správy nečítam, nepozerám, chodím len sem a titulky tohoto typu mi naskakujú pravidelne. Ale neotvaram to.
Já z toho vnímám poselství, že fanouškům/veřejnosti sice neřeknou, oč jde, ale pozornost a potažmo prachy z toho vyždímají do posledního halíře.
Jos já úplně chápu, že si to ty lidi dají na svůj ig. A souhlasím, že žumpa pak nastává na těch "Blescích". Ale na tyhle dva (respektive jeho rodinu) mám názor jako dzizisketa Tady neprobíhá žádná osvěta nebo tak něco, akorát umírání v přímém přenosu.
dzizisketa je to jak přes mustr se Slováčkovou.
To bych neřekla. Slováček ani Dáda z toho nehodlali ždímat prachy. Tady jsem (stejně jako dzizisketa ) přesvědčená že o nic jinýho nejde a s jistotou očekávám brzký vyhlášení sbírky.
Ja Evropu2 neposloucham, o Maresovi mam nekde v podvedomi, ze nosil kozichy, o Hezuckem jsem prvne neco zachytla ted. No, tak jsem si rozsirila obzory. Rict k tomu muzu akorat to, ze je mi lito lidske tragedie a snad jeste vic lidi, kteri maji potrebu jejiho zverejnovani. Jestli se jim tim situace lip snasi, kdyz jim pisou cizi lidi, buh suď, je skoda, ze dostatecnou podporu nenajdou u blizkych. Aspon to tak vypada.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025