VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline stes
9040 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 08:19

Karja no jasně,bavíme se tady o tom....To je jako se vším...doma řeknu,že chci nový....něco nebo nekam už mam nabídku nákup či článek o ty destinaci...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2025 09:17

Karja nedá se seznam vyloženě nastavit? Já tam nechodím, ale mám takové tušení, že si můžeš nastavit, jestli ti ukazuje počasí nebo tv program a tak

Online Karja
44255 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 10:32

Evaeva Dá se nastavit. Ale myslím, že bez nastavení se ti to asi nějak propracuje. Sambo si to rozhodně nenastavoval, ale když jsem na jeho pc na jeho vstupní stránce, hele vypadá to jinak... Takže prostě mně to přijde takový usměvný no, mám plnej prohlížeč Mareše, když mám plnej prohlížeš bulváru, no proč asi, proč asi:D:D:D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2025 10:45

Karja no ale na tom "mém" idnesu je taky článek denně hned na hlavní straně. A nastavit to nejde, neklikám na to ani na jiný bulvár a stejně. Takže ovlivnit to jde jen do určité míry 

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 11:06

Karja 

Já nevim, moc tomu nerozumim. Votevřu Seznam, jsou tam nahoře Novinky, pod tím další sekce Seznam Zprávy, třetí je Super (dneska ze tří titulků jen jeden k probíranýmu tématu ) a pak už jednotlivý zprávy ze všech možnejch oblastí. Já myslela, že to stačí jen neotvírat, ale mám tu nabídku furt stejnou včetně motorismu a sportu, na který bych neklikla ani v bezvědomí, ani na nějakou levnou elektřinu třeba

Kdyby to bylo nastavovaný podle mýho zájmu, tak tam mám jen Babišovy a russácký zločiny Jak jinak s tím pracovat netuším. Na takovým instáči jsem se už naučila odmítat votravný věci, tam je to jednoduchý. Tak ale není to nic, kvůli čemu bych nemohla spát... jen mě zarazilo to neuvěřitelný množství zpráv o jednom jediným. To jsem ještě nezažila.

Offline rozarka
4200 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 11:18

Evaeva jako neřídič jsem několikrát smazala box motorismu a přesto se mi tam vrací 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2025 11:49

rozarka prostě tě donutí ty auta milovat

Offline Raduza
příspěvků moje polička 05. prosince 2025 13:10

Tak jsem si schválně teď na Seznamu odebrala box Super a uvidíme jestli se vrátí.

Online Karja
44255 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 13:45

Raduza Neblázni, nebudeš vědět nic o světě;-)

barbucha Hele, taky jsme si to myslela, ale pak jednou jsem pojala podezření, že to má každej jiný, páč sambo nevěděl co je super.cz....podívala jsem se na jeho seznam stránky, hele u něj to vypadalo uplně sofistikovaně jakoby snad ani nebyly jeho...finanční zpravodajství, ekonomika, sport taky samozřejmě....no ale  nejenže tam neměl žádný celebrití nahotiny, ale ani ten motorismus!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 05. prosince 2025 14:01

Karja se to dozvím tady, ne

Offline viktorka_od splavu
49127 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 14:02

Karjaja se o vsem dozvim tady

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 14:25

Seznam.cz mám na pc u klienta jako startovací stránku. První tam je seznam zprávy, novinky a super.cz . Monitor je obří, vidím to bez rolování. Nastavil to tak ajťák při instalaci pc. Vždycky otevřu svoji novou záložku s googlem. Bych si v životě netrouflaa klikat u klienta na něco, co se netýká práce. K pc můžu jen já a majitel firmy, který si tam číst bulvár asi nechodí. Ten seznam to bude mít asi jako prioritní ten bulvár. Ale tady je to okamžik, to je mi fuk. Mě štve IG, který mi sází urputně to, co nechci. A vychovat mi teda nejde. Ovšem přiznávám, bude to mou neschopností, protože dokážu akorát něco bloknout nebo naopak lajknout. I jsem kvůli tomu teď dost omezila IG. Než se mi zobrazí to, co sledovat chci, mám tam tunu blbostí. Ale vede FB, na kterým jsem byla a napsala jen pár příšpěvku do profesních skupin a stejně tam mám záplavu bulváru, nějakých on-line her a velmi pofiderních návodů např. jak si vyrobit boty z plastových flašek

Kdo mi nesází, co nechci, je X. A doufám, že jsem si to teď nezakřikla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2025 14:34

notna možná za to můžou lidi, co sleduješ

Já na ig vůbec žádný bulvár nemám, ale fakt ani ťuk. Přitom si vůbec nepamatuju, že bych to nějak vychovávala.

Offline Kokoska
34423 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 14:41

Karja nema sambo jinou verzi prohlizece?

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 15:15

EvaevaAsi jo, u některých příspěvků je to na IG vidět, že to olajkoval někdo z mych sledovaných nebo sledujících. 

Offline stes
9040 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 18:25

doufám,že mu už všechna média dají pokoj.

Offline Sweet Potato
39962 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 18:36

RoSa Ať odpočívá v pokoji

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 19:04

Vzalo to hodně rychlý konec, chudák, muselo být hrozné to vědomí, že neuvidí syna vyrůstat budiž mu země lehká.

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 19:36

Malenge jo presne tohle by me desilo nejvic, ze nebudes pro svoje deti, az te budou potrebovat. Je to hrozne smutny. Nas ted v nasledujicich hodinach az dnech taky opusti clen rodiny a o tom adventu je to vsechno takovy umocneny