Je to hrozné. Vůbec to nevypadá dobře, a oni kolem toho dělají takový tyjátr. Je mi rodiny toho Patrika docela líto. Myslím, že je to něco opravdu vážného, aspoň podle těch fotek, co jsem zahlídla a těch kanyl, co má zavedené. To ze srandy fakt není, obávám se.
VIP zjevy
Torrah Dnes na mne vyskočilo, že Leoš místo do rádia jel za ním, to je takový silný moment. Kdyby nebylo milion článků kolem. (Ale nečetla jsem ani jediný, takže soudit, jestli a jak moc je zle, opravdu nechci).
Sweet Potato Já u něj zahlédla katetr, podobný měla moje kamarádka na chemo a pak na léky na bolesti. Jasně, tohle může být něco jiného, ale ta podobnost mě bouchla do očí. Zvlášť pro to, že u kamarádky to nedopadlo dobře. Tak mnou tak projel mráz, když jsem tu fotku zahlédla...
stes být viděn a slyšen, k tomu se hodí cokoliv, třeba i kamarádova těžká situace ![]()
rozarka je to tak...kožich už natáhne, vlastní letadlo a komplet prešitá žena taky ne, plus podelanej koncert v 02,tak naštěstí je tu nemocnej kámoš
Neklikám, na IG se snažím to rychle odskrolovat, ale stejně se to valí ze všech stran. A včera na IG dokonce nějaké dojemné video jeho syna ze školy. To mi pár vteřin trvalo, než mi došlo , že to není dítě někoho, koho sleduju. Jestli jsem to pochopila správně, sází to tam na IG jeho manželka osobně.
Ja slysela z vice zainteresovanych zdroju, ze je to konecna.... A ze se proste tu pricinu snazi utajit a krmej bulvar (nebo s nim maji dohodu), aby daval tuhle "mlhu". Uprimne, Hezucky je mi ukradenej, vim jen, ze existuje, ale pro tu rodinu to je tragedie. A jestli se s tim vyrovnavaji takhle, tak to neodsuzuju.
No žvaní se kolem toho každej den stokrát a široce a dlouze... jednak nevim jestli je to vůbec taková hvězda že toho musí bejt všude plno... a pak mě zaráží jak se furt vedou ty řeči, ale proč je v tom posledním tažení je pořád tajný. Mně to přijde trapný. Člověk by řek že musel chytit nějakou vošklivou nemoc... za kterou se slušnej člověk stydí
A ne že se bude dělat zajímavej. A že Mareš nešel kvůli němu do rachoty, no co je nám do toho? Takovej tyjátr! Tak velkej nebyl snad ani kolem Gotta!
notna no jasně...co nestihne Mareš, udela Hezucka...hroznej hyenismus, chudák dítě. Ja neviděla nic,jen nadpisy na seznamu a to mi bohatě stačí. Lidi co to hltaj povazuju za stejny....Bez pardonu.
Na X se řešilo, že aktualne.cz už omylem odkliklo dopředu napsaný nekrolog s datem 2.12.![]()
Svět se fakt v prdel obrací.
notna no jasně...co nestihne Mareš, udela Hezucka...hroznej hyenismus, chudák dítě. Ja neviděla nic,jen nadpisy na seznamu a to mi bohatě stačí. Lidi co to hltaj povazuju za stejny....Bez pardonu.
Asi bude milostivá paní brzo vyhlašovat sbírku, to mi tam tak nějak ještě chybí.
Já si nemůžu pomoct
Tuším, že jste to nechtěly vidět, ale bylo to silnější než já
Prostě něco do sbírky

Estetika stranou, ale ji není zima? Já jsem celkem otužilá, včera mi několik lidí řeklo, že běhám total nalehko, ale tohle bych v běžné restauraci nedala ani omylem.
barbucha sleduju na instaci nejakou dobu Hezuckeho manzelku, je to takova sympaticka holka a asi ho ma uprimne rada. Holka ma v zivote celkem nalozeno a tohle je proste tragedie. Proc tam vubec neco sdili, tot otazka. Ale znam spoustu lidi, co proste v tom virtualnim svete ziji skoro vic nez v rom realnem. Evidentne si bulvar pujcuje jeji statusy a hlidkuje pred nemocnici. Odhaduju ze on ma proste nador v poslednim stadiu, slinivka, zlucnik, jatra, jicen...neco takoveho. On uz urcite tu medializaci na morfinu neridi. No...je to prinejmensim neuctive. A proc uz kdyz tak nerekli diagnozu taky nechapu. Treba Topolanek se aspon snazi zvysit povedomi o ca pankreatu....
stes být viděn a slyšen, k tomu se hodí cokoliv, třeba i kamarádova těžká situace
Hele to si nemyslím, Mareš už zrovna na pár měsíců zrušil instagram a dost se odmlčel. Já myslím, že je to prostě kombinace bulváru, která jednu informaci napíše pětkrát, plus toho, že oni jsou prostě zvyklý v tom rádiu prostě furt něco sdílet a asi se timto zpusobem s vecmi vyrovnavat.
Je mi líto cele rodiny, myslím, už tak si prožili dost než založili rodinu a moc let si toho klidu neuzili.
continuity treba se vyfoti a natahne svetr? Je s tim uz trapna.
Samantha Ta fakt neni v cajku.
rozarka je to tak...kožich už natáhne, vlastní letadlo a komplet prešitá žena taky ne, plus podelanej koncert v 02,tak naštěstí je tu nemocnej kámoš
tyjo, tak tohle mi přijde teda dost brutální ![]()
Torrah stes Nevidím v tom žádný hyenismus ani snahu se zviditelnit. Patrik je šoumen, a je na tom hodně zle. Učast lidí mu pomáhá. Leoš je fajn. A vždycky byl. Jeho tatínek zemřel na rakovinu slinivky. U Patrika to bude s velkou pravděpodobností to samé. A Hezucký má od Leoše ohromnou podporu. Klobouk dolu před Leošem.
Já bych třeba o ničem vůbec nevěděla, nebýt tohoto vlákna. Nikde na mě žádný ze zmíněných lidí nevyskakuje, ani ťuk. Takže jde možná taky o to, co kdo sleduje a jak má vycvičené algoritmy na sítích... než jenom o něčí ukazování se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025