Kokoska nebude z gumy jen ta kůže, horší je ten obsah hlavy
VIP zjevy
Tak Betty Mně se ta Maurerová docela líbí, resp. určitě ne zjev.
Samantha Pro mne je na tom nejhorší ten pocit, že koukám na malou holčičku. Velká hlava, kulatý obličej, hubeňounká, bílá pokožka. Samozřejmě, někoho to naopak rajcuje. Br.
Bohajeho, zas další kterou by nepoznala vlastní matka. Sharon Stone ![]()

Co ty tetiny nutí zbavit se tváře - která jediná jim vydělávala?! ![]()
Mladších tuctovejch obličejů jsou mraky... a ještě jsem si nevšimla, že by se o ty omlazený šedesátnice, nyní dvacítky, producenti nějak zvlášť rvali!
barbucha keby si nenapísala, kto to je, tak Sharon netipujem![]()
Tady ještě dobrý , prý z loňského prosince , je si podobná.

barbucha To je podle mé extrémně nelichotivá fotka, ted jsem ji projela instagram a ma tam i aktualni videa a na nich vypada normálně.
Sharon je teda příšerně nalíčená...doufám,že je to fakt jen to líčení a blbá fotka,protože jinak by to byla vážně škoda. Normálně je krásná a mela by k tomu všemu nosit krátký sestřih.

Jo, makeup tomu moc nepomoh... ale vidím nový víčka (což je v pořádku), možná i drobnou úpravu nosu a hlavně těžko tolik najednou přibereš v obličeji - to budou výplně... Nic proti malejm korekcím, ale zvlášť u hereček se vždycky divím, že si tu svoji značku, svůj pracovní nástroj, tak změněj. Nikdo přece nečeká že když obsadíš Sharon S., že bude hrát dvacítku. Ale čeká, že uvidí typickou Sharon...
Krátký vlasy jí fakt slušej víc. Stejně jako Annette Bening, obě jsou jedny z mála který se obejdou bez nastřelený hřívy.
Nestáva sa mi to často, ale tentoraz absolútne súhlasím s komentárom v článku Expres,cz - Módní cirkus z cen Bafta /nedá sa mi skopírovať odkaz /.
A my sa tu pozastavujeme nad kreáciami pani režiserky Toulovej? Tá sa ešte musí veľa učiť ! ![]()
Blanka ale Kate měla šaty krásné
Blanka ale Kate měla šaty krásné
Ano, Kate je ako eterická víla, a tých pekných šiat tam bolo viacej, ale to je už v inom článku .
Evaeva šaty krasne, ale zda se mi zas o neco hubenejsi, ruce ma uplne vyhuble.
To je teda róba ![]()

Ale z jiného soudku...moc se mi líbí Vignerová...ta její vysoká štíhlá silueta, to je nádhera...
Záměrně sem nedávám fotku, kde má po boku toho svého knedlíka.
LadyMary něco jako: "Róbu jsme ti sušili na mezi, bohužel ji tam přejel kombajn. Tak jsme to teď narychlo nějak sešili dohromady, abys nešla nahá."
LadyMary Vignerová skvělá ![]()
A cenu Miss kojná vyhrává...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“