Tak Betty Neříkej, že by ses o takovéhodle chlapa taky nepoprala:D:D:D
VIP zjevy
Karja Haha.
barbucha Ona je jí podobná i oblečená:D
Na druhou stranu, vyšlo jí to, už jí trochu znáš;)
Touché! ![]()
Saudkovic rodinka tu už proběhla (Tak Betty)... osobně nechápu kdo se může o toho Samuela vůbec poprat, takovej tlustej, nemytej, upocenej nechutnej knedlík to je
Že by byl až tak ve vatě?
Taky bych se poprala, ale jedině že si ho nechá ta co prohraje. Ble.
Ale náhodou jsem zahlídla druhou část slovutné rodiny - a zaujalo mě, kterak si milostivá paní, s bezchybným drahým makeupem a nepochybně neméně drahým outfitem, spokojeně vede toho stařičkého malého houmlesáka a ani se ho neštítí... kristapána, aspoň nový čistý boty by mu koupit mohla! ![]()

barbucha Hele, já bych mu je taky nekupovala. Muž je vizitka ženy je pro mě jak červenej hadr na býka :-).
S tou vizitkou máš pravdu ![]()
Ale já bych s ním asi takhle ven radši teda nešla. Dyk je to pro vostudu ![]()
barbucha A to je ještě nějaká starší fotka, na nějaké akci(vernisáž, narozeniny?) uz byl v teplakách
Vypadá to jako že se madam nechala blahosklonně vyfotit s nějakým taxikářem ![]()
barbucha ale ona vypada dobre, lip nez zamlada! cetla jsem s ni ted nekde rozhovor a delala fakt sympatickej dojem.
Ale to jo, mně se ten její styl taky líbí!
barbucha Já myslím, že pan Saudek je fakt takovej ten typ dědka, co si boty nový nevezme, když jsi mu je koupila, protože ma přece tyhle modrý!!!
Saudkovic chlapi asi maj něco do sebe, co my nedokážeme posoudit.![]()
Ale to já zas chápu, že se žena může zbláznit i do histriónskýho kašpárka, zvlášť pokud je tento známým (a movitým) umělcem
Navíc ta jeho pověst - hojně jím samotným přiživovaná - patřila k jeho "značce" a přispívala k jeho přitažlivosti. Protože každá tetina si myslela že zrovna ona ho změní
(Si vem, že i takovej Kajínek měl dost fanynek!) No a každá to přece taky nevydržela.
Já si jen nedokážu představit, že se na mě sápe takovej skřet. Ať už ten starej nebo mladej... o přitažlivosti muže mám prostě jinou představu a tihle dva za mě patřej do kategorie "ani klackem".
Tak já myslela že si na svůj vzhled a na dojem vždycky potrpěl
No, už je holt starej, chudák.
Karja Některý kusy jsou ten typ dědka už v osmatřiceti třeba!!
Saudkovic chlapi asi maj něco do sebe, co my nedokážeme posoudit.![]()
a samozřejmě Saudek je značka .
barbucha U Saudků mě vždycky napadne, že asi houby vím, co je to láska. Protože snášet od muže to, co on dělal svým partnerkám, asi by bylo rychle po lásce.
Lilly_Ku Taky se mi líbí víc teď.
Ano, taky jsem si to říkala, ale musím uznat, že to dnešní foto toho mladého Saudka to dalo ještě na vyšší level;-)
jako kdyz uz staryho a rozmarilyho, tak aspon at uz je v te fazi, ze se mu nebude chtit menit partnerka za novejsi a mladsi model, panc si rekne, ze to je stejnak vsude stejny a uz to doklepe :D
i kdyz otazka je, jestli to je fakt takova vyhra pro tu zenu, jak moudre v rozhovoru naznacila saudkova od saudka starsiho :)
barbucha ale ona vypada dobre, lip nez zamlada! cetla jsem s ni ted nekde rozhovor a delala fakt sympatickej dojem.
Já s ní kdysi dávno pracovala, ještě před Saudkem, nebo tak nějak těsně a byla vždycky fajn, měla jsem ji ráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“