![]()
VIP zjevy
notna Ne, opravdu mi to super nepřijde.
https://www.instagram.com/reel/DVXJztTgbZD/?igsh=MXdncnZ2cmI1aTVldA==
Miru tak 165 cm zas není žádnej skříteček, ne?
...tak úplnej skřítek ne. Ale jak píšu, dost starších žen, tím jak nemají svalovinu, jsou takhle velmi štíhlé.
Mně se to líbí. Víc určitě než lidi tlustý.
...no, ono také od určitého věku je poměrně riskantní nosit odhalená ramena, paže. Byť jsou vypracované/nepovolené
(a nebo jo, jde to, ale chce to, samozřejmě cit a vkusi pro model a poměr toho, co nechám skryto a co poodhalím).
Ale prostě stav zralé, až stařecké kůže, pokožky je znát.
V kombinaci s tvrdým/futuristickým střihem šatů a černou, která způsobuje "ztvrdnutí" rysů/ještě větší zvýraznění toho, že pleť není 20tky, 30tky ani 40tky...
Jak by jí to seklo v příčetně vkusném modelu! A právě se svojí štíhlostí by si mohla dovolit cokoliv a mohla vypadat na úrovni.
Takto to na mě působí téměř zoufale, urputná snaha "dokázat", že ještě nepatří do starého železa.
Nepatří, ale škodí sama sobě
Sweet Potato clovek by ji dal korunu:-( jak jsou ji vsechny ty vycpavky najednou velky, vcetne zubu
notna Ne, opravdu mi to super nepřijde.
šiš, to je ale skoro už hnusny
No a Rolincova taky dobry![]()

Mirustařecká kůže? Je jí 62, ne 80. ![]()
Je to daň za to, že je vychrtlá, a ne není nijak výhodné mít ve vyšším věku podváhu.
A ako na vás pôsobí pri pohľade zboku ten odstávajúci štít hore pod krkom ?Odstáva tak ďaleko od tela, až sa mi vnucuje zvrátená predstava, že si tam môže schovať .... no, čokoľvek .
Ja teda musím říct, že z některých úhlu je to velmi dobré, z některých velmi špatné:D. Jakože žádná střední cesta. Já si vždycky třeba i u Dary třeba řeknu, jak to asi musí být hrozny, když dospělá ženská v mentálně už dost zralém věku je tak upnutá na svůj vzhled, včetně péče o postavu, že to musí být fakt hrozně těžký a je mi jich vlastne líto.
stesZahlédla jsem i pár fotek zezadu, ale vlastně byly lepší:D. Ta Dara bohužel no, u té se ta úprava fakt nevyvedla hodně.
Mne se vybavila Eliška Hašková , ta se toho taky nebojí .

Blanka Je to děsný.
Celý špatně. Ty šaty jí zbytečně přidávaj kila! ![]()

...psala jsem obecně o drobných ženách, resp. o zralé až stařecké.
Ano, jí se týká "zralá".
Blanka vid, skoro to vyvolava otazku, kde je hlava od toho krokodyla
No ale schovava minimalne ten nahrdelnik, k tomu krunyri by stacily nausnice.
Ja teda musím říct, že z některých úhlu je to velmi dobré, z některých velmi špatné:D. Jakože žádná střední cesta. Já si vždycky třeba i u Dary třeba řeknu, jak to asi musí být hrozny, když dospělá ženská v mentálně už dost zralém věku je tak upnutá na svůj vzhled, včetně péče o postavu, že to musí být fakt hrozně těžký a je mi jich vlastne líto.
stesZahlédla jsem i pár fotek zezadu, ale vlastně byly lepší:D. Ta Dara bohužel no, u té se ta úprava fakt nevyvedla hodně.
Já teda marně hledala ten lepší úhel, u Demi. Rolincová ze zadu od pasu dolů ok, ale to je hrozně málo na to, jak urputně a marně se snaží. Ta posedlost zjevem je u každé takové chorobná, méně či více. A pokud se do toho ještě vecpe diblíkovství, je to prdeli celý.
Miru viem že preferujes štíhlosť, ale naozaj nie všetci sú väčší lebo sa "prezieraju", ako píšeš.
Demi bola vždy krásna žena, nie je ani stará, ale túto na mňa pôsobí tak zvláštne krehko, na videu sa zdá, akoby mala problém s chôdzou trošku mi to pripomenulo nedávno inú prehnane zostihlenu herečku Nicole Kidman. Keby zadukal vietor, spadne
Demi mi připadá fascinující, ne teda v pozitivním smyslu. Už jsem koukala na několik videí a nějak nevím, co si o tom myslet. Přemýšlím nad smyslem takových úprav a vzhledu, k roli jí to určitě nepomůže. Koho, nebo spíš co by mohla hrát starší žena s mladým hladkým obličejem, která se nejistě pohybuje a zuby si přidržuje jazykem? Vůbec to neumím pobrat. O herectví už jí teda asi nejde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje