VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Blanka
příspěvků moje polička 07. července 2026 11:54

notna -  no ale asi by mohol byť trochu rozdiel medzi teenegerkou a  dámou v pokročilejšom veku . Mladé dievča nech si oblečie aj  všelijaké úlety a extravagancie, nech si to užije do sýta, aby neskôr, až bude trochu serióznejšia a dospelejšia ,nemala prečo žialiť, že  si to nikdy nevyskúšala . Riziko, že potom bude trápna v tom, v čom by ako mláďa mohla oslniť a zaujať , je príliš veľké  !

Offline Blanka
příspěvků moje polička 07. července 2026 11:56

Torrah - súhlasím, isto by sa našli topánky, ktoré jej budú po zdravotnej stránke vyhovovať, a pritom by nemuseli vyzerať ako kroksy do záhrady .

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 07. července 2026 12:03
Reakce na continuity:

barbucha Pinot Noir asi si myslí, že ji ta modrá ladí s těmi krytkami.

​Taky mě to napadlo. Ale ne, s outfitem to neladí vůbec

Torrah

Offline continuity
42925 příspěvků moje polička 07. července 2026 12:17

notna kdyby to alespoň barevně ladilo nebo byl ten úbor jednobarevný, proč ne. Ale tohle je takové chtěla a nemohla. 

Argument zdravotní ctím, ale nevěřím, že se nenajdou vhodnější botky, i ty birkeny v ladící barvě by snad vypadaly líp. 

Offline viktorka_od splavu
49256 příspěvků moje polička 07. července 2026 12:29

continuity no jenze to by pak nebyla "jako holcicka" pac na nohou stejne jako na rukou ten vek neschovas

"pyzamo" se mi libi

Offline Pinot Noir
29843 příspěvků moje polička 07. července 2026 12:49

notna tak tenisky a šaty se nosí dlouhodobě, sama to nosím ráda. Ale tohle vypadá jak pěst na oko, blbá barevná kombinace, tvar jak galoše. 

Offline chia
příspěvků moje polička 07. července 2026 13:15
Reakce na brrr:

Tohle se nepovedlo, chtělo to jiný účes, ať jde vidět krk.

​Inak Tá Pizingerová sa príšerne hrbí stále. Minule som ju videla na rozhovore u Adely a celý čas som si hovorila "vystri sa, nehrb sa.." Ona tak predsúva hlavu dopredu a spolu s takýmto neúčesom to robí dojem, že nemá krk.

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 07. července 2026 16:26
Reakce na brrr:

Tohle se nepovedlo, chtělo to jiný účes, ať jde vidět krk.

​Sakra když už si vezmu nějaký jakože odvážnější šaty, tak si za tím stojím... a nehrbím se jako bych se chtěla schovat

Offline notna
9410 příspěvků moje polička 07. července 2026 17:09

Pinot Noir continuity Mně právě ten styling u Havlové přijde úplně stejně prdlej, jako když vidím dceru s kamarádkama. Ony teda ještě mají vysoké ponožky v těch teniskách k tomu. Jinak tenisky k šatům, sukni, to je už normálka, ale v jiným provedení. To samo nosím taky.

Blanka Nelíbí se mi to ani na mladých, ale možná je to jen o zvyku. Věk je mi u tohoto modelu jedno. Jinak myslím, že i ženy v letech můžou nosit trendy. Taky je otázkou, jestli to má být trendy nebo ji jenom bolí nohy

Online stes
9191 příspěvků moje polička 07. července 2026 17:17
Reakce na Torrah:

Ona má nějaké problémy s kotníkama, myslím, někde jsem četla, že ty lodičky, co měla k jiné róbě, byly pro ni velmi bolestivé. Ale i tak by mohla mít hezčí tenisky a lepší barvu, co by se víc hodila k tomu oblečení teda. 

​přesně...nikdo by ji nezazlival kecky, kdyby byly bezove, oranžové...k tomu pyžamu...a hlavně jinej typ

Offline Aranel
6590 příspěvků moje polička 07. července 2026 20:59

stes 

Offline brrr
12322 příspěvků moje polička 07. července 2026 22:44

Fakt jí to letos nejde (aha, podle toho filmu je to loňský model).

Offline 999
19795 příspěvků moje polička 08. července 2026 08:20

Houslistka Markéta Muzikářová překvapila velmi odvážným modelem. Oblékla si jen body, ve kterém vystavila své vnady a spodní část těla odhalila v transparentní sukni. Muzikářová už několik měsíců říkala, že pracuje na postavě, denně cvičí, plave, udržuje stravu, a tak se rozhodla ukázat výsledek. Je vidět, že tvrdá dřina se vyplatila

Online stes
9191 příspěvků moje polička 08. července 2026 08:50

Ufff. Možná je ta postava dobrá nebo asi urcitě je, ale je to nutný????? 

Offline Catherinne
10807 příspěvků moje polička 08. července 2026 10:09

999 stes na to jssm taky koukala a že to tolik neprožívám

Offline 999
19795 příspěvků moje polička 08. července 2026 10:57

stes Jakej byl asi dress code? :-).

Offline Tabea
8080 příspěvků moje polička 08. července 2026 11:04

Catherinne a ve Varech jsi byla? Jinak není důvod producírovat se v body.

Online stes
9191 příspěvků moje polička 08. července 2026 11:07

Verešová je čím dál tím víc nehezká nebo jak to kulantně napsat

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 08. července 2026 11:33

stes A to já jsem s ní viděla video z prvního dne, normálně trans. Tato fotka je ještě velmi lichotiva. Přitom ona měla naděleno fyzicky vše, aby zůstala fakt pěkná, ale bohužel no!