Nechcem uraziť tvorcu, ani pani Havlovú, ale mne sa na prvý pohľad vybavili lesklé úradnícke klotové plášte
Babicka jim rikala dederonove.
Nechcem uraziť tvorcu, ani pani Havlovú, ale mne sa na prvý pohľad vybavili lesklé úradnícke klotové plášte
Babicka jim rikala dederonove.
Ty palce, brrr
Ta musí chodit půlkou nohy na dlažbě jak jí ta noha přečnívá ![]()
Má teda i dost hroznou kabelku a vůbec ten celobílej outfit jí, s odpuštěním vyblitý blondýně, vůbec nesvědčí.
Ja nevim, proc si Havlova libuje v takovych podivnych habitech. Ma dobrou postavu, mohla by vypadat mnohem lip.
Havlová od tý doby, co jí začali všívat do hadrů ty cedulky s menší velikostí, zřejmě získala dojem že je 180cm a 40kg modelka
(který by takovej outfit spíš seděl).
Zírám na Beckhamku... je to ona nebo jen nějakej neživej AI pokus?
(že hoši vypadaj jak sňatkoví podvodníci, je už jen taková třešinka... tam je normální snad jen taťka v tý famílii)
Přirozenost je její druhý jméno, co? Za chvíli ji nepozná ani vlastní matka ![]()

barbucha Je to AI, protože se to usmívá :-). To Beckhamka nikdy nedělá :-).
barbucha Koukám, že se Victoria už taky odbarvuje. Tenhle trend se mi asi ještě na nikom nelíbil.
A zase Toulová. Fotky si prohlídněte na vlastní nebezpečí.
Že chodí nahá jsme si už zvykli, ale tohle je vrchol nechutnosti. Když si představím jak tou hnusnou holou prdelí sedí!! ve vlaku, dělá se mi špatně. Vyrazila bych ji na první zastávce.
...teď jsem na to koukala...
Jako velmi nerada někoho komentuji, ale při pohledu na ni mě napadlo, že
nechutný bizár, v konečném důsledku velmi smutné...
...co ji "nutí" se takhle prezentovat.?.
barbucha to snad není možny, kdyby to udělal chlap, tak to má za prestupek. Tahle je v novinách.
Kdyby to udělal chlap tak se genderově korektní tetiny totálně pominou ![]()
Ovšem měla by zvážit ke svým outfitům kompresní punčochy, jestli dobře vidím křečové žíly...
barbucha neco pro pedofily, děsný! A jak říkáš, holé půlky na sedačce , to musí odporovat přepravnímu řádu
Tu by snad ani pedofil nechtěl. Děti jsou roztomilý
ale tohle je taková zamřelá špína...
barbucha zamřelá špína, naprosto přesně jsi trefila můj dojem z té podivné paní
barbucha Pry "pokochat jejim zadeckem v tangach" ![]()
barbucha
...teď jsem na to koukala...
Jako velmi nerada někoho komentuji, ale při pohledu na ni mě napadlo, že
nechutný bizár, v konečném důsledku velmi smutné...
...co ji "nutí" se takhle prezentovat.?.
Ja uz si zacinam myslet, ze neni dusevne uplne v poradku.
MP Marge no to si asi myslí víc lidí. A kdoví, zda je ok zdravotně, ta její barva kůže je fakt taková divná.
Torrah Takova vyblita, vid? Jako by byla nemocna? Mne uz ji zacina byt lito...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.