Garfie ta otěhotněla nějak během, myslím. Takže to mohla dokončit (sice nechápu, jak v prvním trimestru zvládla tolik trénovat
ale to je jiná)
VIP zjevy
Blanka mně se to sice nelíbí, ale myslím, že je to záměr, že to takhle vypadá
Tak Betty Nesvačilová je těhotná? Nebo, proč má na sobě stan? Dekolt i barva šatů je dost děs.
RoSa Viděla jsem větší fotku a nechápu. To se jí někdo mstí? Copak šaty před akcí nezkouší? A není tam tedy jediná, komu hadříky zrovna nepadnou.
Evaeva - Nie vždy tomu bolo tak,ale v súčasnosti má dobre padnúci korzet prsia viac-menej prirodzene podvihnúť, ale nedeformovať ich tvar a už vôbec nie ich zatláčať niekam pod pazuchu , či pod bradu .
Mihulová bohužel nemá vkus. Ať se snaží sebevíce, nikdy to nedopadne dobře. Ty její šaty jsou taky takové křečovité, účes hrůza.
Sweet Potatomě se teda ani nelíbí tyhle vyblite barvy na těch jemných světlých typech. Vše mi to splývá do jedné skvrny.
Za mě Aňa, Kubařová, Plodková a Schneiderova na 1.
stesMně přijde model Plodkové strašnej. Jeden z těch hrudník deformujících, k tomu ten materiál, ble.
Plodkova je prave ten svetly typ, kteremu by prospela nejaka vyraznejsi barva. Si myslim.
Plodkova je prave ten svetly typ, kteremu by prospela nejaka vyraznejsi barva. Si myslim.
ona je aspon na fotkach opálená, tak to jde
Takovejch peněz ty plastiky stojej, a pak stačí jeden nepohlídanej záběr... ![]()

barbucha ....a je po holčičce. Což by bylo v jejím věku žádoucí.
stes ono nakonec u všech lidí stačí kouknout na ruce... můžou mít obličej jak chtějí vytažený, ruce prostě věk prozradí. To by se musely opravdu nechat semlít v tom bájném mlýnu na mládí...
co to má za konstrukci pod tou sukní? ![]()

RoSa tahle extravagance za kazdou cenu... asi tomu uz nerozumim.
Kokoska Ani já ne. Marně přemýšlím, co pod tou sukní může mít a proč
.
Asi to ma byt neco na zpusob historickych satu, ale je to hodne nepovedeny. Navic je trapny, jak to prosvita.

RoSa - myslela som si, že ma už v oboru „ celebrity vo svojich úžasných róbach “ nemôže nič prekvapiť. Naivka ! Nemám nič proti trochu tej extravangancii na podobných Hoch akciách, ale je nutné, aby sa dáma tak zosmiešnila?
Zlatý dekolty.
Toulová si nakreslila plavky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY