Ten jo, Kanye je můj oblíbenec![]()

Pro muci ![]()

Řepa ještě jednou
Jezis, pred takovyhle fotky by se melo davat nejaky upozorneni
nesnasim vyhnily hnusny zuby :/
Jak se tady resil ten krk, tak kamoska ma moc rada Multi Lift krem od Lancome, prave kvuli tomu, ze ji pry zlepsil krk, ja osobne Lancome moc nemusim (lepsi Loreal) tak ji rikam, tvl $150 muzes utratit lip, mrknu ti na to co v tom je, no a jasna, ze Loreal dela velmi podobnej krem (jinej marketing, jina cena atd, Loreal vlastni Lancome, tzn. receptura podobna).
Tak si ho koupila (ve sleve za $20 plus akce 50% obsahu navic ehm) a je spokojena. Koupila jsem si ho taky, spesl na mazani krku a dekoltu, na oblicej pouzivam jiny veci a cajk. Rikala jsem si, ze se to tady mozna nekomu sikne, OT teda, pardon. Je to nocni Revitalift :)
Čili pár dolních by bylo, horní asi ne, na svěží dech to nevypadá...hmm, terno je ten pán
Hned sa nan idem pozrieť. Ked som uvidela ten krk, tak som večer doma skúmala a teda potrebujem......![]()

Hm, hm, hmmm...tak to teda asi pujdu omrknout, jestli Loreal nedela i svoji verzi od Visionnaire, to by bylo fajn ![]()
Babišová tady má smůlu, že je Babišová, bejt to kolegyně většiny zde přítomných, maj vzteka jak dobře vypadá a oblíká se![]()
Ale di ty. Ty děláš úplně to samý - sis zasedla na chuděru Kristelovou, a ta přece vypadá skoro jako Babišová
Smiř se s tim, že někdo by radši holt políbil Řepku než Babiše, kdyby už to teda muselo bejt ![]()
já bych si teda nevybrala ![]()
To je teda konzervativec na baterky, podruhý se rozvádět.
No neke toho Řepku, eště s tim čvaňhákem jak ho všude vidim, to musí bejt v kombinaci s jeho chrupem dech, no fuj!
Tu Kristelovou teda vidim jako vy Babišovou, tam bych ti to uznala![]()
Bude muset bejt nová tradiční rodina aby dostál programu![]()
o tom si rosamunde mohla nechat leda zdát a kdyby to napsala, nikdo jí to nevydá, neb to budou odmítat jako pro realitu nevěrohodné ![]()
Kde ty na to chodíš?![]()
Pláčeš smíchy?
To snad neni možný - kolik jim je?
Počkej to bude teprv zábava, až se budou rozcházet!![]()
To už pak neudělam vůbec nic, to bude na celej úvazek!
No ale někdo to monitorovat musí, abysme vo to nepřišly ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.