VIP zjevy
Čeští Beckhamovi![]()
Jsem si myslela, že už si dali trochu pohov a voni takhle ![]()
Já jsem si to hned myslela, že jsou to ty dvě Řepy... ![]()
LOL, jak se tu pořád rozebírají babišovi, tak jsem byla chvíli přesvědčená, že to jsou oni, a to byla teprv pecka ![]()
Ja spis myslim typem, proste takova normalni pekna holka, plnej oblicej a tak. Krev a mliko pro me byl vzdycky spis typ nez kilogramy.
Miláček![]()
Kontroverzní miliardář Karel Janeček (44) opět šokuje. Dva roky po svatbě přiznal milenku, o které jeho manželka Mariem (33) ví! Že by mu to v manželství s půvabnou matematičkou neklapalo?
"Jsem pořád šťastně ženatý (smích). To ale neznamená, že bych byl monogamní. V současné době žiju ještě s jinou ženou a jsem šťastný," tvrdí Janeček, který už před manželstvím žil s několika ženami najednou. "Moje žena to přijala podle mě úplně nádherně. I když ona není typ, který to dobře snáší, ale teď je to dobré," dodal miliardář.
no to teda. Prej kdyz to nechapou, tak je to vychovou :)))
Nějak mám pocit, že až za ním Mariem přijde, že žije ještě s jedním mužem, nebude to ideální, ale třeba se pletu a přijal by to nádherně no)))
no vsak. typem bych sice asi nerekla kobyla, ale.. jsem si musela vygooglit jestli se fakt bavime o te same osobe, kostnaty oblicej dlouhy nos?
Bleee

proboha, pis k tem fotkam popisky, ja myslela, ze to navazuje na diskuzi o babisovejch :D
No já bych v tom radši viděla Andreje než bezzubýho bezďáka![]()
V tomto prípade s tebou súhlasím, že radšej Babiš než akožebeckham
jako vážně.... má ten člověk zuby nebo nemá? to, co tam kouká je dáseň nebo jazyk? myslím na to už od včerejška, co to dal na FB Protekční spratek
![]()
Jazyk lze identifikovat zde, takže já se obávám...dobrou chuť pokud právě obědváte![]()

Me by zajimalo, kolik lidi se timhle kritickym pitvacim pohledem diva na sebe. To musi byt teprve smutne. Rozebrat se na kousky. Vlasy, kolena, tvaricky, lokny... nevidet celek.Znam plno charismatickych a prijemnych zen, ktere rozhodne nejsou skvele oblekane nebo bezchybne krasne, ale vedle dokonale oblecenych krasek zari tak nejak vic.
Už dosť![]()
Babišová tady má smůlu, že je Babišová, bejt to kolegyně většiny zde přítomných, maj vzteka jak dobře vypadá a oblíká se![]()
2x
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí