Tak je to práce jako každá jiná žejo, možná bych si pak vzala co zbyde z tý místní sbírky kdyžtak kdyby se složenky ozvaly![]()
VIP zjevy
Hned sa nan idem pozrieť. Ked som uvidela ten krk, tak som večer doma skúmala a teda potrebujem......![]()
Myslim, ze je to tenhle. Fakt ten nejvic obycejny.
já myslím, že ta nízká cena je naprosto pochopitelná - l´oreal revitalift night obsahuje podstatnou část minerálního oleje. a do toho bych nešla ani za zlatý želví lalok! ![]()
Aaaaj, to jsem prehlidla, ble. Mrknu na ten svuj doma jestli ho tez ma. POkud jo tak leti.
jeee, to jsem nechtěla až tak ztrhat. na paty dobrý, ne? ![]()
Je tam! na 13 miste, ugh
no jo, no... ![]()
Noo, tak na telo dobry asik. Na oblicej jsem ho teda nemazala nikdy.
Na telo pouzivam vetsinou opalovaci olej bez spf, ten nema palmovy zadny, jen botanicke oleje smichane.
Hele, brief research, je to teda v aj:
The most shocking anti-aging cream on the Consumer Reports list is the pricey Lancome Renergie Double Performance Treatment Anti-Wrinkle Firming ($80). The next time anyone says that my Five Best anti-aging serums are expensive, I am going to close my eyes and think of this. It is the world’s most expensive petroleum jelly – the fourth ingredient after highly sought after water and silicone. What you are ostensibly paying for is hydroxyproline, a component of collagen – however, the body makes its own and a deficiency only happens if you are deficient in vitamin C (source), and anti-inflammatory butcher’s broom.
Dobry ne? To rikam porad, ze Lancome je predrazenej Loreal ![]()
jj, the world’s most expensive petroleum jelly
jak jsem se dívala na ten lancome (a teď nevím, jestli na ten správný krém), tak tam jsem viděla jako účinnou složku adenosine a to jak jsem si zjistila je jednak poměrně drahá ingredience a taky docela uznávaná, teda mající ten požadovaný efekt. pro mě ale platí, že minerální olej na tvář ani náhodou!
no jo, to souhlas, na oblicej ne :) no uz aby mi prisla ta ordinary doobjednavka, ehm
Hahaaa. To jsem se snažila taky vyfotit. Jsem se k tomu musela 3x vrátit, jestli jako fakt..![]()
Aky opaľovací olej? Ja používam na telo len oleje, žiaden krém sa mi neosvedčil. Hľadám teraz aj nový sprchovací. Používala som Bioderma Atoderm ale chcela by som niečo iné.
Máš ráda sprchový olej? Docela fajný má saloos, dala mi ho kamarádka, která má saloos ráda a bylo to dobrý, člověk se nemusí mazat, jen je potřeba se smířit s mírně kluzkou vanou
Mutziputzi Hihi, uplně mám tendenci to ukázat pár fanouškům fotbalu:-D. On je Řepka jako fotbalista docela oblíbenej:-D.
Ja tu Biodermu koupila podle tebe a je fajn, mela jsem i ten 1L aAtoderm krem a super po bazenu.
Ha, tak ten muj ma noveji pry taky mineral oil, grr a to jsem to tak pred rokem a pul kontrolovala, lahev teda co byla doma, ne online a dobry. Ma teda kokos olej a dalsi, ale i tak...
Som videla tuším v DMm len to balenie sa mi zdalo malé. Ako dlho ti vydržalo?
Super jsou ty Clarins body oleje, slozeni fajn a jeste krasne voni. Zadnej mineralni olej v nich samo neni.

No ono stačí trochu, nepění to nijak moc (jestli si to dobře pamtuju, už to chvilka je) ale je to balení opravdu menší. No ale příjemný to bylo, jen ta vana..ale já to teda nepoužívala každej den, střídala sem to..
No Biodermu furt používam len som mala chuť skúsiť aj niečo nové aby som vedela porovnať. Po sprche dávam oleje od Alverde, niesú drahé a sú príjemné. Najradšej mám kokosový :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí