Dovolím si tipnout, kde to všechné zmiňované ukrývá ![]()
. Ale netuším, kdo to je.
VIP zjevy
fakt to víš???????? tohle je pro mně stejná záhada, jako když je ženská těhotná, to taky všechny orgány někam zmizí ![]()
prsteň od Cartiera je dobrý, mne bohužiaľ automaticky naskočil sériový vrah zo seriálu Dexter ![]()
no napadlo mě, že vše ukrývá v těch boxech od pasu výše
.
a taková pěkná byla
.
kde má žaludek? střeva? játra..????????????????, a mozek?
všechno na hrudníku ![]()
fakt to víš???????? tohle je pro mně stejná záhada, jako když je ženská těhotná, to taky všechny orgány někam zmizí ![]()
Záhada sa vyrieši, ke´ˇd dieťa začne kopaťť. To vieš hneď úplne presne, kde čo máš...
No...ale kolená evidentne nedoriešila...![]()
Ja rozmýšľam, ako to celé drží pohromade z hľadiska statiky, ide jej stredom kovová podpera?
No nazdar![]()
Policejní počítačoví experti se proto zaměřili na IP adresu, ze které tyto komunikace probíhaly.
A podařilo se prý zjistit, že tato internetová aktivita probíhala z hotelu Légère Hotel Luxembourg v době, kdy zde byl ubytovaný amatérský fotbalový tým Amfora. S nimi přitom na tuto cestu odjel právě Řepka s partnerkou Kristelovou... Že by náhoda?
Tsssssss... to víme dávno, ne? To bylo přece naprosto jasné ![]()
Nejodvážnější model měla na premiéře muzikálu přítelkyně Richarda Genzera. Velmi sexy kousek.
Na druhé foto s autorkou sexy outfitu . Se holky ale doplňují, co? Jedna sexovitější než druhá ![]()
Zaujaly mě odřené punčocháče paní módní návrhářky. Přece je nevyhodí, že..
No, ale koukala jsem na Vlaďku v nějakém videu a co si to ta ženská provedla, na fotkách ještě jakžtakž, ale ona je uplně splastikovaná, tu oblast ust, nějaké vyplně ve tváři. Je fakt divná.
Záhada sa vyrieši, ke´ˇd dieťa začne kopaťť. To vieš hneď úplne presne, kde čo máš...
mám dvě děti a kopance jsem dostavala jen do zeber. takzd zahada nevyresena ![]()
erbová by hlavně měla zvážit ten svůj děsný střih. jednak začíná být jaksi plešatá, druhak začíná být propadlá. v kombinaci s brutal líčením, kteér nosí, vypadá jak drag queen.
Moje dítě kopalo jen směrem ven. Kam se poděly všechny orgány taky netuším. ![]()
Ale furt to ještě není jak na tom videu.
Kam by se poděly? Prostě se posunou, mrkněte se na google. Odkazy nevkládám, zas tak prima pohled to není.
Vím, to byla spíš nadsázka. Je to prostě dost zvláštní - měla jsem ke konci pocit, že to děcko je úplně všude, hned pod kůží a kromě plic a srdce se už tam nic dalšího nemůže vejít
Močový mechúr, žalúdok, nič? Tie vaše deti sú nejaké ohľaduplné...
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí