Musím sem dat svůj oblíbenej:

Musím sem dat svůj oblíbenej:

![]()
Také nemám ráda tanga a mimochodem, nemáte tip na úžasné "neviditelné" kalhotky?
Ja mam nekolikero z M&S, jsem s nima spokojena, ani jsem jinde nepatrala
Díky. ![]()
A ty "záštipce" u Dary, to nebude špek, jen volnější kůže, která se vytvoří při určitém pohybu. Kde by taky vzala tuk, když koukám na to její břicho. Onehdá jsem to řešila s trenérem.
Presne tak, kuze, na brise se to dela stejne, cim min tuku, tim vic faldu![]()
Super, myslela jsem, že jsem v protitangovém odboji osamocena! Mně se ty zařízlý spoďáry tak hnusí!
![]()
Ona jde asi z fitka, tedy věřím, že standardně mezi lidi takto též neleze
. Ty se po cvičení (při přesunu fitko - domov) líčíš a foukáš si vlasy?
Já to ale myslela vážně. Nepřijde mi, že by měla špeky, tak mi ty záhyby na zádech prostě nesedí. Někdo tam má viditelná žebra, pravda. Někdo více svalů a někdo "podprsenkový val". Třeba jse zavodněná ...
tak já sice do fitka nechodím, ale třeba plavat a podobně, a teda trochu se upravit imho není problém, obzvlášť pokud stihnu sprchu a mytí vlasů, ne? tohle spíš vypadá že neřešila ani to, jinak by si snad na sebe vzala něco normálního a ne v čem vypadá že buď spala nebo teda cvičila:P
Špeky na břiše právě nevidím. A tam by se to asi zrovna dost projevilo. No, je to vlastně jedno, nechápu, proč to řeším. Nechala jsem se unést davem
.
Myslim ze ne, ma takovou tu dobrou “tlustou” kuzi, jejiz vyhodou je absence celulitidy, ja to fakt mam taky, je dobry v necem s volnymi zady fixovat rovny postoj, jinak se tohle proste dela
Ne Dara, obecne
Tlusty bricha maj 1-3 velky faldy, hubeny treba 10
Nevidím v tom problém. Pokud má někdo fitko za rohem, tak se někdy ani nepřevléká, jen skočí do auta. Vlasy si ve fitku nemyju, dávám jen sprchu. Stejně bych vlasy musela mýt znovu a foukat, takže cesta domů se bez umytí vlasů a nalíční vždy přežije.
já si teda taky nemyslím že to na zádech jsou špeky. jsem se teda dívala na svoje a byť tam nějakou tu termoizolaci mám, tak se mi při vytočení právě udělá jen jeden silnější fald. myslím že je to právě ta kůže nevyplněná, páč ona taky už není uplně mladá, ne?
Něco v tom duchu pravil pan trenér - o tom počtu "záštipců" a pneumatikách na břiše
.
jo takhle, už rozumím, jj
Ona právě nemá ten tlustý val/fald. A jak to souvisí s věkem? Špeky na zádech vidím všemi věkovými kategoriemi.
Tak jsem to byla zkontrolovat a aktuálně tam mám kus trapézu a lopatku
.
špek s věkem nesouvisí, ale volnější kůže ano
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.