Tak na kontroverzní výstavě Body bylo na modelech krásně vidět, jak jsou všechny orgány takřka pod žebrama a v místě pasu jsou fakt jen střeva.
VIP zjevy
Dara točí další světovej![]()

a co ty světový faldy?! když se neschvaluje tukový kolenní val, tak ani faldy, ne?
i když jsou pravda blejskavý...

Horší varianta je jeden řádnej záhyb, tohle se mi líbí. Nemam to ještě ověřený, teprv jdu do studie, ale já kolenní val, Dara kolenní val, Dara multifald, já multifald, to už nevypadá na náhodu!
bingo, to nemůže být náhoda! vypadá to, že vás jak s kolenním valem, tak s fultifaldou potkalo životní štěstí! ![]()
Že jsem se jako našla
...nad tou fultifaldou jsem se chvilku zastavila teda)))
já jsem si nejdřív myslela, že má na sobě nějaký overal a proto se jí to tam tak krčí:P jdu se hned podívat do zrcadla!![]()
chvíli mi připadalo, že ji vzal tlapou medvěd, protože nechápu, jak by tohle na sobě vyrobila ![]()
Taky pred zrcadlo jako Viky, pak to doresime![]()
já myslím že to hodně zvýrazňujou ty flitry kterýma je namatlaná, podivej na lokty apod., pochybuju že umytá bude takhle vypadat (teda doufám:-)) ale foto je nešťastný nebo zapomněla na retuš, no
tak jsem cvičně taky dala to zrcadlo a není to tam. ani multi- ani singlefald
prostě se potkala s medvědem, nebo má hodně poťouchlého grafika...
možná nepočítal/a s tim, že se někdo dostane dál od toho zadku![]()
tak to já se dál dostala, páč ta levá půlka už taky není to co ta pravá ![]()
mně je jaksi žinantní si detailně prohlížet něčí holej zadek, tak jsem uhla pohledem a..:D
Stojí křivě ne? Ta to tady chudák vždycky schytá![]()
závist, pochopitelně:D
proč žinantní? dyť proto to dělá, ne? takhle jí mařit to úsilí a nekouknout se... ![]()
Mutziputzi mně je dara ukradená i když přiznávám, že na sobě hodně maká. ale do světovosti jí toho fakt hodně chybí
Tak Beyonce to asi neni no![]()
No len na tom speve maká akosi málo ![]()
No, ale když se jí jeden na ten zadek podivá, tak jediný co vnímá sou blejskavý spoďáry zařízlý mezi půlky..děs.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí