No, tak nějak. Já teda do fitka taky nechodím, ale třeba ven před barák s odpadkama nebo s plastem jo
, a takhle bych snad ani na těch pár metrů nevyšla. Faktem ale je, že ani doma tepláky nenosím, vlasy sepnu...
VIP zjevy
Dala jsem si do Googlu Calistu Flockhart a tedy .... asi vzhled nějak neřeší, protože jsem našla pár podobných fotek a to z fitka evidentně nešla. Asi na to kašle, je jí ukradené, kdo ji kde vyfotí. A to je vastně také super přístup.
Ja tam mam 4 valy, tlusta kuze no![]()
Hmm, tak já už jsem stará dost a nenašla jsem
.
to jistě, tomu FAKT nevěřím. Ale pokud jste nás chtěla uklidnit, tak jo, dobrý. Hezká, milosrdná lež.
No, tak nějak. Já teda do fitka taky nechodím, ale třeba ven před barák s odpadkama nebo s plastem jo
, a takhle bych snad ani na těch pár metrů nevyšla. Faktem ale je, že ani doma tepláky nenosím, vlasy sepnu...
Me sem nekdo cvaknout jak jdu v 6.30 rano se psem, pravdepodobne spadne server a uz nevstane![]()
Příště se prostě musíte nalíčit i se psem. Jeden nikdy neví ...
.
No ne, tu tlustou kuzi beru jako benefit, pak mam sice tohle a kolena, ale nemam celulitidu, vsechno souvisi se vsim![]()
Ja se moc nelicim, ale pantofle, vlneny ponozky, lymfodrenazni leginy na spani, kabat a sik drdol by to stejne nevytrhlo a Praha 5 u metra a je mi to sumak![]()
"lymfodrenazni leginy na spani"
teda, já si tu vždycky rozšířím obzory! o existenci něčeho takovýho jsem dosud neměla tušení:-))
A ja bych zrovna rekla, ze tahle kdyz se ukloni, bude tam tak 3-5 valu mit![]()
tak neříkám že to potřebuju (v punčocháčích bych rozhodně neusnula:-)) ale člověk se prý má každý den dozvědět něco nového..tak pro dnešek splněno![]()
Hádat se nebudu, každopádně parádní záda, tedy z mého pohledu. ![]()
Já už si fakt musim dávat majzla co tady vypustim![]()
při otočce budiž, ale vždyť dara se na té fotce netočí
možná nestojí úplně rovně, ale tohle se na mých zádech nevyrobí ani, když se otočím o 90°
už je pozdě - tu hroší... eh, tlustou kůži už mám na seznamu ![]()
To neni hroší, je hlaďoučká, spíš jako defíní, příjemná![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí