Přesně! By mě zajímalo, jestli mu do kroku hrály píšťaly a bubny...
VIP zjevy
Uniforma jako uniforma, ne? ![]()
To je jenom pro fajnšmekry tohle, asi ne u oběda...
Dlužím si šestinedělí ![]()
Dlužím si šestinedělí ![]()
to je videt, jak je blba. sestinedeli neni rozhodne obdobi, ktery bych si chtela zopakovat
Jo, asi se nechá nastřihnout až po prdel a par týdnů sedět na nafukovacim kruhu s nápisem Sparta...![]()
Z té barvy jde až strach. Poměr barvy na rukou a obličeji je tedy šílený...![]()

To vypada na dalsi pripad zameny deti!
nemá paruku? ty vlasy jsou úplně surreálné...
Úplně surreálná je celá hnědá hlava komplet
Na to bych taky byla pyšná

Jo, tohle mám taky, jen v menším balení, mezi lidi bych v plavkách nevylezla, protože jsem chorá anorektička, bulimička a orthorektička a měla bych se jít léčit, protože je to přece krásný ![]()
Když ony se ty nohy světu prezentují jinak ![]()
Hele a co to zacit brat jako neco normalniho,co proste nektere,i štíhlé, ženy mají? Prostě jako neco,co ženu predem nedifiskvalifikuje ze hry na krasnou. Vsak krasy je mnoho zpusobu. Kazda mame tu svoji.. ![]()
Je, ty plochý nohy taky![]()
Já jí to neberu, ale nechápu, že pojala úmysl z toho dělat přednost, resp. že jí za to někdo platí, to hlavně![]()
A ja si myslim, ze kecac. A nebo jsi fakt na to leceni, protoze s tvou postavou a zdravym rezimem by jsi ve sve vekove kategorii (s plavajicima mladaskama se nebudeme srovnavat) mela jednu z nejhezcich postav v bazenu.
Plochy nohy!Mutzi ty mas voko!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí