Kdo hledá najde![]()
VIP zjevy
A ja si myslim, ze kecac. A nebo jsi fakt na to leceni, protoze s tvou postavou a zdravym rezimem by jsi ve sve vekove kategorii (s plavajicima mladaskama se nebudeme srovnavat) mela jednu z nejhezcich postav v bazenu.
...vidím to stejně.
Nooo... kdyby jako mně chtel nekdo za to platit , minimalne bych o tom zauvažovala. Páč materiálu bych na to měla dost.. ![]()
Šikovná podnikateľka, ktorá našla dieru na trhu... nič viac by som za tým nehľadala
všade sa teraz oslavuje rôznorodosť, tak sa to muselo jednoho dňa prelomiť aj v móde.
Tak ono taky zalezi. Na verejnou prezentaci do casaku to fakt neni. V realu zalezi na okolnostech. Jako mlada stihla bych to do triceti mit nechtela. V pozdejsim veku a s vice kily je to hned. Taky hodne lidi ma urcity zdravotni omezeni, klouby, zada, kdovi cosi. A zrovna tohle chce dost driny, to se zdravou stravou a vychazkama neshodi.
Ok, já nemám nadvahu nebo tak něco, ale ta celulitida, co mi vznikla po porodech je dost drsná, skoro jako u téhle paní
Cviceni moc nepomáhá a kafe teda pít nepřestanu, páč už je to moje poslední životní radost, už i to vino mi dělá zle
Jinak si už teda nestežuju, jen to tak prostě někdo ma, no a fotky ala Blanarovičová neplánuju![]()
Ale furt to neni duvod nesvlikat se pred lidma. Jen se bez do toho bazenu podivat, jak vypadaj ostatni. Jedna moje kamaradka ma porad problem s prsama, tak ji taky rikam, jestli vubec videla nekdy prumerny kozy, ze tak jedny ze sta vypadaj jak z casopisu, no jeste nikam vocumovat zensky nesla. Ale je fakt, ze ona by to stejne nevidela realnyma ocima a furt by si pripadala nejhorsi.
Presne, mi pred par lety celkem zvedlo sebevedomi, kdyz jsem zacla kazdej tyden chodit ve fitku do sauny
dela jsem normalni baby s nejruznejsima postavama a uz jsem se tolik nesrovnavala s vyfotosopovanyma reklamnima forkama.
Není to krásný. Mám to taky, ale rozhodně kvůli tomu nepřestanu chodit na pláž. Jen si teda beru pareo, kromě momentů, kdy se z lehátka přesunuju do vody a pod sprchu.
Já si občas říkám, jaká je škoda, že nemůžu svýmu 15-25letýmu já poslat nějakej vzkaz. Jeho součástí by bylo, ať se vy... na to, že má tlustý nohy, malý prsa a velkej nos. Když si vzpomenu, jak jsme to pořád dokola řešila... Přitom nemůžu říct, že jsme v tý době neměla jiný a větší starosti, ale právě proto, že měla, tak jsem si tohle mohla ušetřit. Otázka samozřejmě je, jestli bych ho o tom prostřednictvím takovýho vzkazu dokázala přesvědčit :-)
zejo. si taky casto rikam:-)
Já bych si poslala jinej vzkaz. V te době 15-25 jsem byla tlustá a bylo mi to úplně jedno! Tak bych si vzkázala, at s tím OKAMŽITĚ něco delam, protože už NIKDY nebudu mladá krásná a hubená, teď už jen udržovaná, nic víc. Nemám na co vzpomínat, jen jak byly krásný my kamarádky a kluci po mně chtěli jejich čísla. Být za mlada osklivej a tlustej je špatně a zkazí to budoucnost, bohužel.
Nejen pyšná, ale i slavná, protože všechny tvary a velikosti jsou sexy, už to konečně pochopte. Není třeba se bát
. Konec diskriminace, každá může být modelka, stačí se mít ráda. Amen. zde.
Mně teda vždy překvapuje ten termín “average size women”. Kde to berou?![]()
Manžela jsem poznala ve druháku na gymplu, měla jsem tehdy 48 kg, on tak s bídou 70. Teď je to u obou o dost víc, muž začíná šedivět, já mám vrásky a celkově teď vypadám jako velryba na útěku, a přesto bych neměnila. Přesně, sauna nebo bazén, tam jde vidět kdo to má v paži a kdo řeší, já osobně chodím do bazénu plavat, a je mně buřt že mám plavky zařízlý do zadku a od brejlí kruhy kolem očí jako panda :D
Jo ještě, nejsem žádná krasavice, a přesto jsem nikdy se zájmem od druhého pohlaví neměla problém :D takže bych se na nějaký vzkazy svýmu mladšímu já vybodla, doufám že to zvládnu vysvětlit a svý zatím hypotetický dceři :D
A že to vždycky nejvíc žere ty nejvyzablejsi.. ze by je iritovalo,ze i tlustá baba může být pěkná,spokojená a žádoucí? ? Ze jenom o kilech zivot neni.. a je to pritom stoji tolik dřiny si ta málo kila drzet..?
Ja jen ze všechny ty flejmy tady rozjedou ty hubené a můžou se opupinkovat,když slyší, kila nejsou stredobodem vesmíru.
Jj,taky bych radši zhubla.. ale ani s těma kilama se mi nežije zle
A jako proč by tlustší nemohli mít tlusté modelky??
sto vystihla:-)
Tak ty jsi těhotná, to je trochu jiná situace a po porodu se jistě vše vrátí k normálu
.
Já prostě nevěřím, když někdo tvrdí, že by NEchtěl vypadat lépe - tedy by neměnil, kdyby mohl mávnout kouzelnou hůlkou, rozuměj bez drsné diety, cvičení, plastik. ![]()
Mám postavu podobnou jako Muztinou postovaná děva (jen nemám tak hezký ksicht). Nejsem sice na svou postavu pyšná, ale na druhou stranu se z ní nehroutím a neprohlížím každou hodinu své špeky s hrůzou a odporem. Prostě si já a mých 80 kilo spokojeně koexistujeme, bezostyšně chodím po ulici, nestydím se ani v plavkách v bazénu. A jestli se někomu z mé postavy dělá špatně, jeho problém, ne můj.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí