Byt stastna prestoze jsem pribrala je rozdil od ,,hlasek, jak je to super atp." A ani tady jsem nic podobneho nezaznamenala, jo jsou tu zeny, co jsou spokojene se svym telem, ackoliv neni treba idealni a tak to ma byt.
VIP zjevy
To je fakt, je to pořád dokola.
Je vlastně fajn, že je každý jiný a že se každému líbí něco jiného.
Jen není fér, že být tlustá je mnohem dosažitelnější, než naopak. ![]()
Jo a pro ty, co mě chtějí hospitalizovat, uvedu důvod, proč chci mít 45 kilo: PROTOŽE bych mohla sežrat flaštičku burakovyho másla, kminový chléb s tlustou vrstvou másla, lívance s marmeládou a šlehačkou, čokoládový dort a špagety s kýblem omáčky a když bych přibrala, vážila bych teprve třeba 50.![]()
Prostě praktický důvody ![]()
O muj boze, nikdy jsem nebylav zivote stastnejsi nez ted, kdy mam 70 kilo. 70 kilo, co mne unese, co umim rozbehat a rozcvicit, co se mnou fyzicky pracuje, co si sakra uziva v posteli.
Ja uz se detaily z tvyho sexualniho zivota dnes jiz v druhem tematu citim byti obtezovana, pisu to radsi hned, 30 let to v sobe dusit nebudu.
No vsak! To by byla nuda, mit to vsechny stejne! Ani zhadat bychom se tu nemohly! Nuuuudo ![]()
Jo a ted si predstav, ze mas s tema 45 kilama strevni chripku nebo treba trimesicni tehotensky nevolnosti. Prakticky jak svine, lepsi nejist tu slehacku:D:D
Mi je tvoje hospitalizace lhostejna, ale protoze jsem sama mela ppp, tak tyhle veci celkem vnimam a tohle tvoje a whiskas neustaly reseni je proste za hranici. Je to uplne vase vec, ale proste chci, aby to tu zaznelo.
Podsouvani jinym, ze by chtely bejt hubenejsi, i kdyz rikaji, ze ne, je uplne na hlavu, proste jsou lidi, pro ktery postava neni stredobodem vesmirku, jo, fakt to tak je.
Tříměsíční těhotenský nevolnosti jsem měla, zvracela jsem i obyčejnou vodu a zhubla jsem ubohý 3 kila!!! Říkám, že to není fér proste!!!![]()
No, ja jsem s vahou spokojená.
Ale je fakt, že jím tak trochu nestandartne a i ne vždy zdravě...
...totiž někdy si dam k obedu svíčkovou, poctivou, se smetanou,
Jindy šlehačku s jahodama a ještě jindy vařenou zeleninu a hermelin nebo dobrý tvrdý sýr.
Bez kávy se smetanou ssi nedovedu představit den, a červeného vína se také nehodlám vzdát.
Chci říct, že tak nejak vnitřne citim, že když jeden den baštím kalorický bomby nebo sice zdrave, ale vetsí množství, tak druhý den to omezim, ale dobrovolně. Taková jakoby samoregulace.
Protože bez tmavého pečiva a vrstvy tvrdého másla právě vytaženého z lednice, taky nebudu.
Je zima, tak jsem sušená rajčata v oleji vymenila za sušené fíky. No, a k tv misto večeře nekdy Studentskou pečeť a dobrý drink.
Prostě umět si na jídle pochutnat![]()
Na to, co se svym tělem ne/dělám, to jde.
Aneb - když je nekdo nespokojený, ať s tim neco dělá. Jde to.
Někomu snadněji, někomu hůř, ale jde to.
A take souhlasim s tim, že každému se líbi něco jiného. Někomu hubený nudle, někomu šťavnaté buchtičky.
Zaklad je, co z člověka vyzařuje,
Protože i kdyby děva měla postavu nebeskou, a když bude protivná a vlezlá jak zimnice, asi to terno nebude![]()
A co je divnýho na prohlášení jsem šťastná, přestože jsem přibrala? To má dotyčná kvůli novýmu špeku, z toho růžovýho obláčku spadnout rovnou do deprese a zůstat tam dokud se nevrátí na původní váhu? A nikdy tu nikdo nenapsal, jsem šťastná protože jsem přbrala. (A neptám se jako potrefená husa, jsem celoživotně hubená bez jakýkoliv námahy a dokud zdraví dá, budu hubená dál).
Mi je tvoje hospitalizace lhostejna, ale protoze jsem sama mela ppp, tak tyhle veci celkem vnimam a tohle tvoje a whiskas neustaly reseni je proste za hranici. Je to uplne vase vec, ale proste chci, aby to tu zaznelo.
Podsouvani jinym, ze by chtely bejt hubenejsi, i kdyz rikaji, ze ne, je uplne na hlavu, proste jsou lidi, pro ktery postava neni stredobodem vesmirku, jo, fakt to tak je.
Nikdo nikomu nepodsouvá, že má bejt hubenější, jenom není moc jasný, proč se ty co hlásaj, že milujou každý svoje kilo, strii a celulitidu nechávat třikrát přelíznout photoshopem, to si odporujou. A fakt je to i tak, že ten kdo řeší postavu přesto ten středobod má jinde, vycházíš ze zkušenosti s poruchou příjmu potravy, ne každý kdo zde řeší kila ji má.
A mě zase zajímá, proč se nechaj přefotošpnout i ty, co nemaj žádný to kilo navíc atd.
Ale ty netvrdí, že to co jim umáznou milujou a všem to doporučujou k pořízení![]()
Pro někoho nic a už mě nebaví to pitvat, neb to tady proběhlo již X krát.
Ať si každý vypadá jak chce, hlavně, že je tak spokojen. O.k.? ![]()
Jen názor líbí/nelíbí bych prosila zachovat.
Díky, přemýšlela jsem, jak to napsat a nikoho neurazit. Vnímám to stejně jako vy, je to za čárou.
Pokud to psychicky unesete, vypadejte si opravdu jak se vám líbí.
Jelikož já jsem psychicky neunesla věty: “Kdybys zhubla, byla bys krásná”. “Šaty na vás? Hm, to nebude jen tak.” “Joo, tak Katka, ta si to může dovolit, ne jak ty.” “Holky, tady mate vizitku, potřebujeme nějaký hezký holky na brigádu. Jé, promiň, ty oblečky jsou jen ve velikosti 36.” A zlatý hřeb: “Až budete vybírat novou grafičku, vyberte proboha někoho HEZKYHO!”, tak jsem zhubla.
Vše je jen v síle osobnosti. Někdo by se tomu zasmál, já jsem celý mladí prořvala nad pytlikem popcornu. jE jedno jak vypadáte, záleží na sebevědomí a já ho nezískám ani jako vyzáblá, ale aspoň se hezky obleču.
Tím končíme a pošlete co dělá Kristelová.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí