Jo, ona je hodně namakaná, však byly pravidelně v bulváru nějaké šílené kreace z dovolených ve stylu, že jí ten její ranař nějak divně zvedá, ohýbá se kdoví jak atp. A na to už je potřeba jiná kondice než vyběhaná z pásu:-).
VIP zjevy
Ale houby, psycho rozbor Meghan Markle to ode mne nebyl. Jen subjektivní dojem.
Som si 'rozsirila obzory',ze nielen v Cechach,ale i v Polsku maju Barbie.

Repka ma dneska nekde autogramiadu, monitorujete mi to nekdo???!
Spoléhaly jsme na tebe.![]()
HU! chacha, vlevo 2017, vpravo 2011...
moc široká ramena, resp. absence boků, dlouhý trup. mimojiné i proto na ní většina oblečení vypadá tak nějak ne úplně "ono", všechno na ní jakoby visí.
Jsem si musela vygooglit Kate Middleton body a uf teda... Není i to kyselo nějak moc kyselý
?
Nemuzu se prestat smat, ta je jedla.
mně se její postava opravdu nelíbí.
to už - a teď se všichni, kdo víte, jak se nenávidím, podržte - se mi mnohem víc líbí moje. i se sraženým pasem a velkým zadkem.
prostě mi na jejích proporcích něco hrozně vadí. jenže já jsem na proporce čekoholi, i třeba bot, hrozně divně háklivá. řekněme, že je to moje úchylka. jak někomu vadí falešné tóny nebo barevné kombinace, mě vyvádějí z míry neharmonické proporce. a ty ona má, přestože je extra hubená a rovná a všechno, ale něco na ní neladí.
HU! chacha, vlevo 2017, vpravo 2011...
To vypadá, že si Fantomas pořídil vlasy ![]()
![]()
![]()
to máte jak spor mezi kočkomily a psomily - každý má svoji pravdu
mně připadá v šatech až na asi dvě výjimky (pamatuju jedny rudé, které jí velmi slušely) jak nudle (chybí mi smajl krčící rameny).
mně to připadá jak ta maska, které vždycky nosil cruis v mission impossible ![]()
Jo, ja s tebou uplne souhlasim taky se mi tenhle typ postavy nebo mozna spis kostry(?) nelibi. Rikam tomu lodyha:). Nekdy mam pocit, ze by tomuto typu paradoxne prospelo par kilo navic, aby se to nejak zabalilo, ziskalo jine proporce.
Harry je super a ta jeho zena se mi libi moc. Dokonce mi pripada az takova roztomila v obliceji.
A já si nemůžu pomoct, v obličeji mi připomíná tuhle paní:

lodyha:-))) jj je takova nezenska, rozhodne zadna oslniva kraska. zato je stihla, vzdy upravena, usmevava - a to neni urcite malo. jako me by mrsklo driv jak dianu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí