Hana Mašlíková, prejže modelka (možná někdy i nějká účastnice miss?) Proslavila se zejm. umělýma prsama. Pro mě je takovej chameleon - občas umí vypadat fakt super, ale většinoud děs...

Hana Mašlíková, prejže modelka (možná někdy i nějká účastnice miss?) Proslavila se zejm. umělýma prsama. Pro mě je takovej chameleon - občas umí vypadat fakt super, ale většinoud děs...

Přesně, já jsem nevyrovnaná a to nemám ani plastiku, ani nejsem herečka ani nejsem rozvedená. Možná že ty dvě první věci z výčtu by mi naopak k vyrovnanosti pomohly a leckomu i ta třetí:-).
![]()
v tých botách sa jej bude fakt blbo plávať.
Prostě král Prahy!![]()
No úplnej David. To je skoro jako "úplná Vuittonka". Akorátže ty plagiáty nikdy nejsou úplně ono, no... Někdy jsou i vyloženě děsný a trapný na první pohled.
Ale tak má plováky, kdyby jí náhodou uvízl podpatek v mřížce a zahučela do bazénu. Tohle ale teda asi není nijak aktuální foto, jen první, co mi vlezl pod ruku...
Á tak to áno, keď má pomôcky...ale žiadnu ekvilibristiku, nech si ich neprepichne....
Nelu Slovakovou obcas potkavam a vyraz "vykrakana" je super. Temer vzdy si to vykracuje v nejake naramne cool teplakovce s Gucci kabelkou a drzi klice od auta, aby bylo videt, ze neprijela na babete.
Tvoje komentáre nemajú chybu
Na babete som sa zasmiala nahlas v kancelárii.
Harry je super a ta jeho zena se mi libi moc. Dokonce mi pripada az takova roztomila v obliceji.
![]()
Slováková je docela vtipná, to se s naprostou blbostí vylučuje, postavu má dobrou teda
Jo, postavu ma, to jo.
Blba nevim, kazdopadne se tvari dulezite.![]()
Mňa tie insta trúbky nebavia. Divné pózy, každý príspevok reklama na niečo iné. No o ničom.
mně se líbí, jak na originálu té okopírované fotky vypadá beckham sexy...a český beckham jako kdyby si utíral drobky z pusy ![]()
mašlíkové nelze upřít, že na sobě tvrdě maká a podle toho vypadá.
což je rozdíl oproti většině českých rádobymodelek. hlavně třeba vedle dominiky m. ![]()
Drobky![]()
S tou Mašlíkovou souhlasím a Mesárošová je největší WTF serebrita pro mě... I když vlastně, třeba takovej Kajínek... Teď jsem někde viděla jeho fotku s nějakou youtuberkou, to nepochopím...
U mě se Mašlíková docela rehabilitovala moderováním snídaně na Nově, působila docela přirozeně a vesele.
Až teď mi došlo, že Slováková, Mašlíková a Mesarošová jsou 3 různé osoby. Nějak mi splývají :)
Mašlíkovou jsem párkrát potkala v posilovně. Koukala jsem, jak maká. Žádné flákání nebo vykecávaní, jak někdy u podobných slečen vidívám. Cvičila fakt poctivě a ve sportovním jí to seklo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.