VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 21:05
Reakce na jinx:

a to já ti řeknu, že já bych váhala.

rozhodně bych neunesla vztah ani nic kolem, kdyby mi o stolek vedle při večeři seděl bodyguard, a celý národ by sledoval, jaký kupuju toaletní papír (než si toho prince vezmu, pak už ho asi kupuje pokojská nebo kdovíkdo)  a svatbu bych musela týdny trénovat a...no prostě i kdyby se do mě bláznivě zamiloval princ, jsem si jistá, že bych to nedala.

a nejen princ, stačil by i známý herec, možný by stačilo, kdyby to byl známý český herec z malého rybníčku. musí to být dost těžké, neustále čelit bláznivým lidem, kteří mají pocit, že máš povinnosti být pořád takový, jaký jsi na obrazovce nebo jakého si tě představují.

třeba by to většině přišlo skvělý, mně připadá veřejnost za dveřma děsivá.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 21:08
Reakce na jinx:

jj, postavu a vlasy má perfektní a navíc se umí obléknout

Online notna
9468 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 22:02

Meghan Markle je krásná. Mně ale přijde dost unáhlené, jak už tady někdo psal, vdávat se po roce známosti. Zvláště v situaci, kdy to bude vzhledem k okolnostem, že nastávající ženich je princ, mnohem těžší než za běžných okolností. A teď ještě když tu čtu, že ona se bude vdávat už podruhé... Minule se tu psalo, že má nějaké plastiky, je to herečka, nevychází mi z toho jako zrovna vyrovnaná a stálá osobnost. Princ Harry je sympaťák melu kolem rozvodu bych mu nepřála, tak snad se jeho nastávají už našla a vyjde jim to. Na druhou stranu, mně to může být fuk :-)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 22:14
Reakce na notna:

Loni na podzim oznámili že jsou oficiálně spolu, to předpokládám, že už pár měsíců spolu chodili. Jaká je ideální délka známosti před svatbou? Ani jeden z nich není mládě, Meghan je 36, jestli chtějí děti, asi nejvyšší čas. A co ji činí nevyrovnanou? Že je rozvedená, má plastiku nosu nebo že je herečka? 

Jinak ji teda znám jen jako Rachel Zane a v Suits se na ni koukalo hezky.

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 22:19
Reakce na notna:

Plastika nosu to asi nebude. Chudinky případné malé princezny :)

Jinak se mi Harryho nastávající celkem líbí, jen mi přijde trošku "Pippovitá". Bude se do rodiny hodit :)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 22:20
Reakce na Kokoska:

zrovna jsem koukala na fotky meghan ve slunečních brýlích - a v nich vypadá opravdu jak pippa.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 22:23

Už jsem to tu psala, mi na Meghan vadí nos a nesympatická mi je díky postavě Rachel ze Suits (tam se mi otvírá kudla v kapse, jen ji vidím) a taky že si bere Harryho. Takže samé "objektivní" důvody

Online notna
9468 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 22:55
Reakce na Krehutka:

Tak dříve se někdy manželé viděli až u obřadu a vydrželo jim to až do smrti, takže moje námitka byla irelevantní. A samozřejmě nemám paten na šťastná manželství, ale osobně mi to 1-2 roky přijde na poznání partnera málo.

Ano, vše - rozvod, plastiky, herečka ji z mého pohledu činní nevyrovnanou.

On mládě je. Bohužel v tomto mužům není měřeno stejně.

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 23:03

Mně se teda vůbec nelíbí Harry, nechápu, že může některé z vás (nebo spíš všechny) přitahovat.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 23:05
Reakce na Pinot Noir:

mě ne  ale lepší než william!

Online notna
9468 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 23:27
Reakce na Pinot Noir:

Na mě Harry působí jako vzdělaný, vtipný, empatický chlap. To já můžu.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 23:29
Reakce na Jiná Realita:

A mně se Kate líbí. Kdybych vypadala jako ona, vůbec bych si nestěžovala. V kontextu anglického průměru bych řekla, že by vždycky vyšla jako krasavice. Ale nechci ti vůbec upírat tvůj názor, každýmu se líbí něco jiného. 

A Harryho bych taky nebrala, stejný důvod, tohle pro mě není. Ale někoho pohádkově bohatýho klidně ano, tomu bych se zase nebránila.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 23:33
Reakce na notna:

a to na mě asi taky, ale prostě stejně to není můj typ 

miluju tohle ofrňování se nad princi a hollywoodskými hvězdami z útulna díry na konci světa, s vizáží staré škeble  (tím myslím sebe, aby to někd nebral osobně)

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 00:30
Reakce na Jiná Realita:

Tak já myslím, že je kolikrát horší mít herce z toho malýho českýho rybníčku, než prince. Tam už to je tak nějak se vším všudy, máš spoustu peněz na to, aby sis aspoň nějak to soukromí zajistila. Zatímco tady ti fakt nezbývá, než denně jezdit metrem a nakupovat ten toaleťák v Tescu osobně. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 05:16
Reakce na Garfie:

cha cha bingo 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 05:26
Reakce na notna:

Meghan Markle je krásná. Mně ale přijde dost unáhlené, jak už tady někdo psal, vdávat se po roce známosti. Zvláště v situaci, kdy to bude vzhledem k okolnostem, že nastávající ženich je princ, mnohem těžší než za běžných okolností. A teď ještě když tu čtu, že ona se bude vdávat už podruhé... Minule se tu psalo, že má nějaké plastiky, je to herečka, nevychází mi z toho jako zrovna vyrovnaná a stálá osobnost. Princ Harry je sympaťák melu kolem rozvodu bych mu nepřála, tak snad se jeho nastávají už našla a vyjde jim to. Na druhou stranu, mně to může být fuk :-)

tak psycho profil bychom meli

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 06:15
Reakce na Pinot Noir:

tak na tom asi není nic k chápání, prostě někomu jo, někomu ne... to je jako by ti někdo napsal, že nechápe, že se ti nelíbí....

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 06:17
Reakce na notna:

Ano, vše - rozvod, plastiky, herečka ji z mého pohledu činní nevyrovnanou.

... a musí to být zastoupeno všechno dohromady?

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 07:51
Reakce na Pinot Noir:

Mně se líbí William, já byla vždycky na hodný kluky:-D. Pleš mi nevadí, není žádná vada na kráse!:-D

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 07:56

Mně se líbí jako protiklady ve vizáži - on světlý zrzek, ona snědá a okatá. Hezký pár to je.