VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 22:44

barbucha Tak bych šla přesně já, škoda že mě nezvou!

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 23:07

Mutziputzi 

Jak by se to dalo napravit? My tě podpoříme 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 23:21

čirou náhodou jsem zahlédla vystoupení partnerek kandidátů na prezidenta  omg, kdo je líčil? zejména paní hilšerová měla extra ránu. přijde mi, že se sama výrazněji nelíčí a pro tuto příležitost ji namaloval nějaký "profesionál" (neobo snad kamarádka, ale byl to děs).

Offline Magráta
8135 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 08:26

Jiná Realita že jo? viděla jsem jí předtím ve zprávách, jako ho vyprovázela, a byla přirozená a slušelo jí to

Offline Magráta
8135 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 08:26
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 08:57

slniecko Ha! Ha! Všimla jsem si.

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:19

K tý český Ditě odvedle, mně vůbec nevadilo jak se maluje a oblíká, každej máme něco že, ale ty doprovodný popisy jak někam ladně vplula a všichni si sedli na prdel a podívejte jak jsem se z tuctovky v džínách vypracovala a muži mi vypráví jak by taky chtěli takovou esenci ženskosti, ne ty kalhoty brr, no hrůza! Představa, že by se tak začala oblíkat nějaká kolegyně mě rozesmívá, myslím, že na prdel by si asi hodně lidí sedlo, ale volali by spíš do Bohnic....to po sobě čtu a zní to hnusně, zas tak hnusně to nemyslim, ale prostě mám potřebu se zase vyjádřit no

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:26

a moje pamet je asi milosrdna, ja vubec nevim, o kom mluvite :)

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:30

Mutziputzi tak zas kdyz si najdes zamestnani kde se to primo vyuzije tak super. jinak esmee davala i fotky normalne z civilu. 

ale jeste si obcas vzpomenu na jednu studentku co davala hromadu fotek takovych epesnich modelu.. pak se ukazalo ze ji strojila maminka

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:34

viktorka_od splavu Jo to je spousta zaměstnání, kde se to využije, žádný počestný mi ale nenapadá

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:45

viktorka_od splavu Tu si nepamatuju, škoda.

Mutziputzi No nezní to od tebe hezky. Tak ona to využila pro svojí značku, ať se jí daří teď jak chce (myslím obchodu), tak je to stejně super, že si někdo po VŠ vyzkouší hned vlastní podnikání a ještě v oboru, který je jeho koníčkem. Mně se nikdy nelíbily jen ty makeupy, jinak je mi to šumák. Doprovodný kecy má každej když se vyberou jen ty pozitivní, bych tu mohla napsat o každý, že se umí chvástat, já jsem taky občas tady samej amant, ale nejvíc jich beztak bude v mojí hlavě:-D :-D.

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:52

Karja Ale jo no, baví jí to, živí jí to, já jí to přeju, jenom mi ňák to opakování jak ženská v kalhotách co se nedejbože nešněruje aspoň na víkend do korzetu, že je hotovej untermensch neseděla no

Samej amant? Jsem prošvihla!

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 10:02
Reakce na Mutziputzi:

opakování jak ženská v kalhotách co se nedejbože nešněruje aspoň na víkend do korzetu, že je hotovej untermensch 

​tak to mi teda uplne uniklo:-)

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 10:06

viktorka_od splavu Sem si vyjímečně trochu zapřeháněla, ale v takovym duchu to prezentovala, pravda, zejména na sobě, psala jak byla nemožná v riflích a tričkách a teď že je to prostě konečně ženská. No prostě pro mě to bylo jaksi příliš na sílu

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 10:20

Mutziputzi Sakra, já se tady nedostatečně prezentuju, tak přitvrdim! Takže já jsem možná i v riflích, křivky, všechno, jak má bejt!

Jinak já to tehdá nevnímala nijak na sílu, jako tu vlastní prezentaci, stylizaci občas jo, ale nerozumim tomu.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 10:20

Mutziputzi Sakra, já se tady nedostatečně prezentuju, tak přitvrdim! Takže já jsem možná i v riflích, křivky, všechno, jak má bejt!

Jinak já to tehdá nevnímala nijak na sílu, jako tu vlastní prezentaci, stylizaci občas jo, ale nerozumim tomu.

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 10:28

Karja Muj minimalistický a puristický duch mi ty padesátky prostě nedokáže demokraticky přijmout, nejde to! Si du do Zootu pro to body, ať je ze mě žena s velkym Ž na víkend...až budu v neděli slavit výsledek voleb...

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 10:49

Mutziputzi Já myslim, že budeme slavit, ale fakt, dej na mě;-). Já si asi koupim novej lak na nehty teda aspoň. Edit: Teda ty nebudeš slavit uplně ten tvůj ideální výsledek, aby sis nemyslela:-D

Offline Beranka
423 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 11:43

Mutziputzi Já E.teď nesleduju, ale dle fotek na MP myslím, že s tím svým stylingem překročila hranici "vocamcaď pocamcaď".

Ona v tom šla i na nějakou oslavu k rodině jejího kluka,,kde všichni byli oblečení v současným stylu.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 12:06

Beranka Ale kdyby to aspoň byla jen nějaká částečná stylizace, pro mě už to její oblečení je prostě kostým. Křečovitý, sešněrovaný, žádnou osobitost to nemá, nemůžu si pomoct. Jak kdyby si koupila příručku 50s for dummies a jela podle ní do slova a do písmene. Si pamatuju jednu její fotku z dovolené, byla oblečená v takových celkem obyč černých maxišatech, bez toho brutálního makeupu a dobovýho účesu, no úplně jiná ženská, za mě sto a jedna prostě... 

A to jsem se původně chtěla jakéhokoli komentáře zdržet, trochu se teď stydím! :D